Şifresiz Selçuk Sports Antalyaspor Galatasaray Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 Antalyaspor – GS Maçı CANLI İZLE!

Canlı Maç İzleme Yöntemleri

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray Antalyaspor’a konuk oluyor. Antaylaspor Galatasaray maçını canlı izlemek isyene taraftarlar karşılaşmayı şifresiz izlemek için araştırma yapıyorlar. TAntalyaspor – Galatasaray maçı şifresiz nasıl izlenir? Taraftarium24 ve Selçuk Sports gibi platformlar bu konuda sıklıkla tercih ediliyor. Ancak bu platformlar güvenli mi? Şifresiz maç izleme imkanı sunan bu siteler, kullanıcılar için ne kadar risk taşıyor? Bu soruların cevabını araştırırken, futbol heyecanına güvenli ve yasal yollarla nasıl erişebileceğinizi sizler için ele aldık.

Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma 19 Ekim Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak olup maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler Selçuk Sports ve Taraftarium24 gibi platformlara yöneliyorlar. Bu platformlarda maç yayını yapılıyor ancak yasal olmayan platfomlardan canlı maç izlemek sorun yaratabilmektedir. Antalyaspor Galatasaray maçını canlı izlemek için yasal olan beIN SPORTS gibi platformları öneriyoruz.

Şifresiz Selçuk Sports Antalyaspor Galatasaray Maçını Canlı İzle!

Antalyaspor – Galatasaray Maçı Canlı İzle!

19 Ekim Perşembe günü oynacak olan Antalyaspor Galatasaray maçını canlı ve şifresiz nasıl izleyebileceğinden bahsedeceğiz. Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, Antalya deplasmanına konuk oluyor. Milli aranın ardından zirvede yer alan sarı-kırmızılı ekip, Antalyaspor karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen taraftarlar Selçuk Sports ve Taraftarium24 gibi platformalardan maçı şifresiz izlemek istiyorlar. Yasal olmayan kanallardan canlı maç izlemek güvenli olmayabilir. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, hem liderlik koltuğunu sağlamlaştırmak hem de deplasmandaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Ligde bu sezon yenilgisiz bir şekilde devam eden sarı-kırmızılılar, zorlu Antalya deplasmanında kritik bir üç puan hedefliyor.

Galatasaray, bu maçtan galip gelmesi durumunda, Süper Lig tarihinin deplasmandaki en uzun galibiyet serisini elde edecek. Şu anda 12 maçlık galibiyet serisine sahip olan sarı-kırmızılılar, Antalyaspor karşısında 13. galibiyetini alarak bu rekorun tek sahibi olmayı planlıyor. Bu başarı, teknik direktör Okan Buruk ve öğrencileri için tarihe geçecek bir başarı anlamına geliyor. Galatasaray, deplasmanda en son mağlubiyetini 11 Kasım 2023 tarihinde Hatayspor’a karşı almıştı. O günden bu yana dış sahada mağlup olmayan sarı-kırmızılı ekip, zorlu rakibi karşısında da aynı form grafiğini sürdürme peşinde.

Antalyaspor – Galatasaray Maçı

Galatasaray, Ligin En Golcü Takımı

Galatasaray, Süper Lig’de geride kalan haftalarda rakip fileleri 24 kez havalandırarak ligin en golcü takımı konumuna geldi. Sarı-kırmızılı takımda Barış Alper Yılmaz 4, Dries Mertens 3, Mauro Icardi, Michy Batshuayi ve Gabriel Sara 2’şer, Yunus Akgün, Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira ve Davinson Sanchez de 1’er kez gol sevinci yaşadı. Ayrıca Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu da ligde 2 gol kaydetti. Galatasaray, hücum gücüyle rakip savunmaları zorlayan bir performans sergiliyor.

Galatasaray Kafilesi Belli Oldu

Galatasaray’ın Antalyaspor kafilesi de belli oldu. Teknik direktör Okan Buruk, maç öncesi sakatlıkları bulunan bazı oyuncuların yokluğuna rağmen güçlü bir kadro sahaya sürecek. Kalede Muslera’nın performansı önemli olurken, forvette Icardi, Batshuayi ve Osimhen gibi yıldız isimlerin yer aldığı kadro, galibiyet için sahada olacak. İşte Galatasaray’ın Antalyaspor maçı kadrosu:

  • Kaleciler: Muslera, Günay, Batuhan
  • Defans: Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Metehan, Jakobs, Kaan
  • Orta saha: Barış, Torreira, Efe, Sara, Berkan, Eyüp, Sallai, Ziyech, Yunus, Mertens
  • Forvet: Osimhen, Icardi, Batshuayi

Kaan Ayhan Sarı Kart Sınırında

Galatasaray’da, Antalyaspor maçı öncesinde Kaan Ayhan sarı kart sınırında yer alıyor. Bu maçta sarı kart görmesi durumunda, Kaan Ayhan Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Teknik ekip, oyuncusunu bu konuda dikkatli olmaya çağırırken, Kaan’ın maç performansı da büyük bir dikkatle izlenecek.

Antalyaspor – Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Antalyaspor – Galatasaray maçı, 19 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray taraftarı, heyecanla bu kritik deplasmanı takip etmek için ekran başında olacak.

Galatasaray, bu önemli mücadelede 3 puanı alarak hem liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmak hem de deplasman rekorunu kırmak için sahaya çıkacak. Antalyaspor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yaparak galibiyet hedefliyor.

Exit mobile version