“Shadow of the Erdtree”nin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!

elden-ring-2-1.png

Bandai Namco sonunda Elden Ring hayranlarının merakla beklediği büyük DLC olan “Shadow of the Erdtree” için heyecan verici bir duyuru yaptı. Firmanın Elden Ring’in DLC’sinin çıkış tarihini ve fiyatını açıklamasıyla birlikte, oyuncuların heyecanı doruk noktasına ulaştı.

Büyük Bekleyiş Sonunda Son Buluyor: Fragman Yayınlandı!

Uzun süredir beklenen DLC için Bandai Namco, oyunseverlere nefes kesen bir fragman sunarak heyecanı artırdı. FromSoftware tarafından geliştirilen “Shadow of the Erdtree”nin üç dakikalık oynanış videosu, oyunculara genişleme paketinde keşfedecekleri yeni konumları, düşmanları ve heyecan verici bölüm sonu canavarlarını gösterdi.

DLC’nin hikayesi hakkında henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, fragmandaki büyük boss karakteri olan Messmer the Impaler, oyunculara DLC’nin karanlık ve heyecan dolu dünyasının bir önizlemesini sunuyor.

Haziran Ayında Uygun Fiyatı ile Geliyor!

Shadow of the Erdtree, Elden Ring hayranlarının sabırsızlıkla beklediği tarihte raflardaki yerini alacak. Genişletme paketi, 21 Haziran tarihinde PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformları için yayınlanacak.

Bandai Namco, oyuncuları düşünerek DLC’nin fiyatını adil bir şekilde belirledi. Steam’de 25.99 dolar olarak fiyatlandırılan genişletme paketi, PlayStation ve Xbox mağazalarında 999 TL’ye satılacak.

Elden Ring’in heyecan verici dünyasına yeni bir soluk getirecek olan “Shadow of the Erdtree”nin çıkışı, oyuncuları yeni maceralar için sabırsızlıkla beklemeye yönlendiriyor.

Exit mobile version