Seçil Erzan’a 600 Bin Dolar Veren Zabıta Hüseyin Eligül Kim?

secil-erzan-a-600-bin-dolar-veren-zabita-kim-16586658-7705-amp.jpg

Son günlerde gündemde olan Seçil Erzan vakası, banka müdürü Erzan’ın futbolcuları dolandırması ve bu olaya dahil olan Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül’ün yaşadığı olaylarla sarsıcı detaylar içeriyor.

Seçil Erzan’a 600 Bin Dolar Veren Zabıta

Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül, iddialara göre Seçil Erzan’a 2016-2023 yılları arasında toplamda 600 bin dolar verdi. Erzan’ın annesi için aldığı evi, ekonomik zorluklar yaşayınca 21 gün sonra satan Eligül, dolandırıldığını iddia ederek görevinden alındı.

Zabıtanın Mağduriyeti

Hüseyin Eligül, Seçil Erzan tarafından mağdur edildiğini ve yıllardır biriken birikimini, evini ve otomobilini satarak Erzan’a verdiğini söyledi. Eligül, önce 50 bin dolar sonra 2016-2023 yılları arasında 550 bin dolar kadar para verdiğini belirtti. Ancak Eligül, aldığı paranın sadece bir kısmını geri alabildiğini ifade etti.

Yardım Çağrısı ve Emanet

Seçil Erzan’ın yatalak annesine yardım ettiğini belirten Hüseyin Eligül, Erzan’ın annesinin masraflarının karşılanması için kendisine para gönderdiğini söyledi. Eligül, Erzan’ın Bozcaada’daki evinden kendisine getirdiği bir emaneti İbrahim K.’ye teslim ettiğini ve sonrasında mağduriyet yaşadığını anlattı.

Disiplin Süreci

Erzan’ın dosyasında adı geçen AK Parti Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere’nin de disiplin kuruluna sevk edildiği bilgisi, olayın siyasi boyutunu ortaya koyuyor.

Seçil Erzan’ın futbolcuları dolandırma olayı, Hüseyin Eligül’ün yaşadığı mağduriyet ve olaya dahil olan diğer isimlerle birlikte karmaşık bir hal almış durumda. Detaylı soruşturmalar ve davalar, olayın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya yönelik devam ediyor.

Exit mobile version