Savaş Cebeci – Kaan Kazgan Kavgası Videosu

savas-cebeci-kaan-kazgan-kavgasi-videosu.webp

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan Kavgası: “70 Kilo Adamdan Dayak Yemem” Dedikten Sonra Kanlı Kavga!

 İnternet Üzerinden Atışmalar

Savaş Cebeci’nin, “70 kilo olan biri beni dövemez” sözlerine yanıt veren Kaan Kazgan, kavga teklifi yaparak gerginliği artırmıştı. Sosyal medyada süren atışmaların ardından bu düello gerçekleşti.

Sokakta Kanlı Kavga

Düelloda Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan bir araya geldi. Düelloya başlamadan önce Cebeci’nin “Kırarım kolunu” demesiyle başlayan kavga dakikalarca sürdü. Ancak Cebeci, tek bir yumruk bile atamadan kanlar içinde kaldı.

Kazgan’dan Açıklama

Kavga sonrası Kaan Kazgan, bir video yayınlayarak “Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kaan Kazgan Kimdir?

Kaan Kazgan, Sakarya’da doğmuş ve 9 yaşında kick boks ile spor kariyerine başlamış bir MMA dövüşçüsüdür. 2011 yılından bu yana profesyonel maçlara katılmaktadır. 28 yaşında olan Kazgan, 1.70 m boyunda ve 68 kilogramdır.

Savaş Cebeci Kimdir?

Savaş Cebeci ise uzun yıllardır New York’ta Personal Trainer ve Manuel Terapist olarak çalışmıştır. Anatomiyi ve kinesiyolojiyi öğreten Cebeci, Fransızca ve İngilizceyi iyi derecede bilmektedir.

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan arasındaki kavga, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı ve olayın ardındaki nedenler hala merak konusu.

Exit mobile version