Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Yeşilbağcılar Mahallesi'nde, 67 yaşındaki Ali Çine'nin tarlayı sürdüğü sırada traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

Tarım İşçisi Ali Çine Tarlasını Sürerken Kaza Geçirdi

Muğla'da Traktör Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti1

Yeşilbağcılar Mahallesi'nde tarım işçisi olarak çalışan Ali Çine, tarlayı sürdüğü sırada traktörün direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Traktörün takla atması sonucu meydana gelen kazayı gören çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Eski Borular Tarih Oluyor: İçme Suyu Hatları Yenileniyor! Eski Borular Tarih Oluyor: İçme Suyu Hatları Yenileniyor!

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, traktörün altında kalan Ali Çine'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ali Çine'nin cesedi, otopsi için Muğla Yerkesik Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma Soruşturma Başlattı

Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Kazanın detayları ve sorumlularıyla ilgili adli süreç devam ediyor. Bu tür kazaların önüne geçmek ve benzer acıların yaşanmasını engellemek için tarım işçilerinin güvenliği ve tarım araçlarının kullanımı konusunda dikkatli olunması gerekmektedir.