Milli Sporcu İlke Naz Hoş, Babasının Saldırısına Uğradı: Araç ve İş Yerine Zarar Verildi

Milli Sporcu İlke Naz Hoş

Ampute Voleybol Kadın Milli Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş, babası Oktay Hoş’un otomobiline ve iş yerine zarar verdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Baba tutuklandı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan ampute Voleybol Kadın Milli Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş, babası Oktay Hoş’un hem otomobiline hem de iş yerine zarar verdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Milli sporcu, babasının kumar bağımlılığı nedeniyle iki yıldır “yasal danışmanı” olduğunu belirtti ve bu süreçte kendisine ciddi zorluklar yaşattığını savundu. İlke Naz Hoş’un açıklamaları ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.

Baba Oktay Hoş Tutuklandı

Olay sonrası İlke Naz Hoş’un Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek yaptığı şikayet üzerine harekete geçen emniyet yetkilileri, Oktay Hoş’u gözaltına aldı. İlke Naz Hoş, gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının kendisini tehdit ettiğini ve iş yerine zarar verdiğini belirtti. Yaşadığı zorluklar karşısında sesinin duyulmasını isteyen milli sporcu, babasına karşı yıllar boyunca mücadele ettiğini ve daha önce de uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi.

İlke Naz, babasının kumar bağımlılığı yüzünden hem okul hem de iş hayatının zarar gördüğünü ifade ederek şunları söyledi:

“Ekmeğimin peşinde çalışıyorum. Milli takımda aktif olarak sporuma devam ediyorum. Babam okul hayatımı bitirdi, iş hayatımı elimden almak istiyor. Daha fazla zarar görmek istemiyorum. Maddi ve manevi adaletin yerini bulmasını istiyorum. Ölmeden değerimin bilinmesini istiyorum.”

Olayın Kameraya Yansıyan Anları

Oktay Hoş’un, İlke Naz Hoş ve ailesinin içinde bulunduğu otomobile saldırdığı ve iş yerine zarar verdiği anlar, çevredeki güvenlik kameralarına ve cep telefonu görüntülerine yansıdı. Bu görüntülerde, Oktay Hoş’un kızına hakaret ettiği ve arabasına zarar verdiği görülüyor. Saldırganın ardından İlke Naz’ın balıkçı dükkanına giderek camları kırdığı da güvenlik kameralarıyla tespit edildi.

Yasal Süreç Başladı

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Oktay Hoş, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğince uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklanan Oktay Hoş, adalet önünde hesap verecek. İlke Naz Hoş, yaşadığı zor günlerin ardından hukuki mücadeleyi sürdürmeye kararlı olduğunu belirterek, kamuoyunun dikkatini bu tür aile içi şiddet ve tehdit olaylarına çekmek istediğini vurguladı.

Exit mobile version