Maltepe’de iki arkadaş grubu arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay, 23.00 sıralarında Çınar Mahallesi Çınarlı Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, iki genç arkadaş grubu arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada 3 kişi vurularak yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Bayrampaşa’da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı Bayrampaşa’da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Polis ve olay yeri inceleme ekipleri, kavganın gerçekleştiği bölgeye güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Bölgede geniş çaplı bir araştırma yapıldı ve deliller toplandı. Ekipler, çalışmalarını tamamladıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kavgaya karışan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve olayın nedeninin ortaya çıkarılması için çalışmalar sürdürülüyor. Maltepe’de yaşanan bu silahlı kavga, mahalle sakinleri arasında tedirginliğe yol açtı.

Editör: Şahsüver ÇITIR