Interpol'ün Aradığı İsim Antalya’da Kıskıvrak Yakalandı Interpol'ün Aradığı İsim Antalya’da Kıskıvrak Yakalandı

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi, bir şüphelinin önce husumetlisini vurması ardından intihar girişiminde bulunmasıyla gerilim dolu saatler yaşadı. Olay, saat 19.15 sıralarında Esenler Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Aykut H. adlı şüpheli, daha önceden aralarında husumet bulunan bir kişiyi evinde ziyaret etti ve çıkan tartışma sonucu kişiyi bacağından vurdu. Ardından olay yerinden hızla uzaklaştı.

Polis Peşindeyken İntihar Girişiminde Bulundu

Konya'da İntihar Girişimi Husumetli Vuran Şüpheli

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, şüphelinin izini sürmeye başladı. İhbar üzerine Aykut H.'nin ailesinin evine gittiği bilgisi üzerine, polis ekipleri Selçuklu ilçesine bağlı Esenler Mahallesi'ndeki adrese yönlendirildi. Fakat Aykut H., polisleri fark edince, yakalanmamak için kaçarak Esenler Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde bulunan alt geçit köprülü kavşağının bariyerlerine çıktı. Şüpheli, elindeki silahı başına dayayarak polislere meydan okudu.

Nefes Kesen İkna Operasyonu ve Sonuç

Konya'da İntihar Girişimi Husumetli Vuran Şüpheli İkna Edildii

Olay yerine hızla çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve bölgedeki trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlandı. Polis ekipleri, Aykut H.'yi yaklaşık bir saat süren ikna çabaları sonucunda intihar etmekten vazgeçirebildi. Şüpheli, bu süreçte güvenli bir şekilde gözaltına alındı ve cadde üzerindeki trafik normale döndü. Aykut H.'nin neden bu yola başvurduğu ve olayın tüm detaylarıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Editör: Genel Haber