Haşim Babür Neden Öldü? Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, yaklaşık 9 aydır kayıp olduğu anlaşılan bir kişinin kemikleri, ağır hasarlı bir binada bulundu. Olay, Akpınar Mahallesi'nde meydana geldi ve polis ekipleri, yapılan ihbar sonrası bölgeye sevk edildi. Haşim Babür isimli şahsa ait olduğu tespit edilen ceset, binanın yıkımı öncesinde fark edildi. 9 aydır fark edilemeyen Haşim Barür'e ait ceset bu güne kadar neden farkedilemedi? Haşim Babür neden öldüğü ve olayın ardında neler yaşandığı yapılan incelemeler neticesinde netleşecek. 

Haşim Babür Neden Öldü?

Haşim Babür Neden Öldü

Dehşet Verici Cinayet! Güzellik Finalisti Eşi Tarafından Parçalanarak Öldürüldü Dehşet Verici Cinayet! Güzellik Finalisti Eşi Tarafından Parçalanarak Öldürüldü

Şehit Mehmet Özbek sokakta bulunan ağır hasarlı bir binanın sahibi L.S., binanın yıkılacağına dair tebligat aldıktan sonra, yaklaşık bir yıldır burada yaşayan Haşim Babür’ü bilgilendirmek amacıyla binaya gitti. Bina içinde yayılan ağır koku üzerine durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, binanın ikinci katında yalnızca kemikleri kalmış bir ceset buldu. Yapılan incelemeler sonucu cesedin, kent dışında yaşayan yakınları tarafından da teşhis edilen Haşim Babür’e ait olduğu belirlendi.

Ceset, incelemelerin tamamlanmasının ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR