İzmir’de Mesire Alanında Korkunç Cinayet: 6 Çocuk Babası Hayatını Kaybetti

izmirde-mesire-alaninda-korkunc-cinayet-6-cocuk-babasi-hayatini-kaybetti.png

İzmir’in Torbalı ilçesinde, mesire alanında oturmakta olan 6 çocuk babası Rifat Kapan, tartıştığı kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Olay, dün akşam saatlerinde Pancar Mahallesi’nde gerçekleşti.

Tartışma Kısa Sürede Kanlı Bitti

Rifat Kapan ve beraberindekiler, mesire alanında vakit geçirirken aralarında aniden tartışma başladı. İddialara göre, tartışmanın şiddetlenmesi üzerine baba M.A., yanında bulundurduğu tabancayı oğlu Y.A.’ya vererek Kapan’a ateş etmesi için yönlendirme yaptı.

Verilen emir üzerine Y.A., tabancayla Kapan’ı sırtından vurdu. Olay yerine hızla sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, yaralı Kapan’ı Torbalı Devlet Hastanesine kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Kapan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Rifat Kapan’ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili şüpheli baba ve oğlu jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma detayları ve şüphelilerin ifadeleri beklenirken, bölgedeki güvenlik tedbirleri artırıldı.Bu olay, bölge sakinlerini ve toplumu derinden etkilerken, adalete olan güvenin sağlanması için soruşturmanın titizlikle yürütülmesi bekleniyor.

Exit mobile version