İyi Partide Şoke Eden İddia! Kayıt Dışı Para Olayı Dğru mu?

iyi-parti.jpg

İYİ Parti içindeki sorunlar, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın son açıklamaları ile yeni bir seviyeye ulaştı. Bir kadın çalışana tacizde bulunduğu iddiası ile partiden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Dikbayır, bir televizyon programında çarpıcı iddialarda bulundu.

İYİ Parti içindeki karmaşa, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın son açıklamalarıyla yeni bir boyuta ulaştı. Dikbayır, bir kadın çalışana tacizde bulunduğu iddiasıyla disipline sevk edildikten sonra, TV100’de katıldığı bir programda partide yaşananları ele aldı.

Özellikle, parti genel başkan yardımcısı Sedat Aksakallı’nın işadamlarından kayıtdışı para topladığı ve bu paraları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in özel kalemine ve özel kalemin eşine verdiği iddiası, partideki mevcut durumu daha da gerginleştirdi.

Dikbayır’ın bu iddiaları, Türk siyasi gündeminde geniş yankı buldu. Ayrıca, kendi ve ailesinin ticari ilişkilerinin şeffaflığını vurgulayarak, herhangi bir usulsüzlük bulunması durumunda milletvekilliğinden istifa edeceğini açıkladı. Bu açıklamalar, İYİ Parti’de yaşanan iç çekişmeleri ve iddiaları kamuoyunun gündemine taşıyarak, Türk siyasetindeki etik ve şeffaflık konularını tekrar tartışmaya açtı.

Exit mobile version