Otomobil Haberleri... Özellikle de az yakması ve uygun fiyatlı olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen Hyundai, son dönemlere damga vurmaya devam ediyor. B-SUV kategorisinde yer alan son arabası BAYON ile birlikte elini daha da güçlendiren Hyundai dünyadaki her kullanıcısına hitap etmeye çalışıyor. BAYON modelinin makyajlanmış versiyonunu Türkiye pazarında da satışa sunmayı hedefleyen Hyundai, üretimini de ülkemizdeki fabrikalarda yaptığı aracı 40’ın üzerinde ülkede satışa sunmayı planlıyor.

Honda Marine'in Yeni Ürünü BF350'ye Red Dot Tasarım Ödülü Honda Marine'in Yeni Ürünü BF350'ye Red Dot Tasarım Ödülü

BAYON Satışı Rekorlar Kırıyor

Hyundai’nin Yeni Gözbebeği Bayon Satışa Çıkıyor!

B-SUV segmentinde yer alan araç, bu kategoride yer alan araçların satışı arasında en çok satış rakamlarına ulaşmış konumda yer alıyor. Türk kullanıcıların büyük beğenisini toplayan modelde aynı zamanda makyajlı versiyonunun da ilgiyle beklenmesinin ardından bu versiyona da büyük ilgi gösterecek gibi duruyor. Üstelik bu hamle sonrasında Hyundai’nin pazar payında da büyük bir artış gerçekleşeceğe benziyor.

Makyajlanmış versiyona dahil olan yeni güvenlik güncellemeleri ve dış görünümünde yapılan güncellemeleri ile birlikte çoğu kullanıcı tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Üstelik sadece iç mekanında değil dış anlamında yapılan büyük montaj hizmetleri ile birlikte de son derece modern bir görünüme sahip olmaya devam ediyor. Bunların yanında cazip fiyatı da dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

Hyundai BAYON’un Yeni Estetik Görünümü

Hyundai’nin Yeni Gözbebeği Bayon Satışta

Özellikle Avrupa’da kullanıma uygun olarak üretilen araç oldukça modern bir yapıya sahip olarak geliyor. Crossover SUP tarzında bir gövdeye sahip bulunuyor. Ön LED kısmında ise ufuk çizgisinden esinlenilerek oldukça şık tasarımlı bir ışık modülü tercih ediliyor.

Yapılan güncelleme makyajı ile birlikte ön tamponunda oldukça sportif bir görünüme de sahip olduğunu söylememiz mümkün oluyor. 17 inç boyutlarındaki jantlarıyla da sportif ve şıklığı bir arada tutmaya özen gösteriyor. Otomobilin içinin oldukça geniş olması da konforlu bir şekilde seyahat edilebilmesine olanak sağlıyor.

Son olarak da toplamda 6 hoparlörü bulunan araç içi seslendirme sistemi ile kaliteli şekilde müzik dinlenmesine olanak sağlanıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR