Rus tankı olarak da bilinen Skoda Çek Cumhuriyeti ve Rusya bazında bakıldığında birer amiral gemisi rolü üstleniyor. Sedan kategorisinde yer alan Octavia ise pek çok Türk sürücü tarafından tercih ediliyor. Az yakıyor olması ve sedan tipi araçlar arasında sürekli piyasadaki yerini korumaya devam ediyor. Lansmana özel fiyatları ve olağanüstü tasarımıyla ise daha şimdiden ön satış siparişleri alınmaya başlıyor. Showroomlarda yer almaya başladıkça ilgi çekmeye ise devam ediyor.

Skoda Octavia Yenilenen Fiyatları

Skoda Octavia

Xiaomi’den Üzerinde Hiç Tuş Bulunmayan Yeni Telefon Geliyor! Xiaomi’den Üzerinde Hiç Tuş Bulunmayan Yeni Telefon Geliyor!

Aracın hem güncellenmesi hem de dinamik olarak yeni özelliklerin eklenmesiyle birlikte oldukça modern hale geliyor. Lansmana özel olarak belirlenen fiyat ise 1.719.000 olarak söyleniyor.

Aracın bir üst seviyedeki yüksek performans modeli ise 3.499.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 1996 yılından beri 7 milyonun üzerinde satış yapmakla beraber bu başarısına yenilerini eklemeyi hedefliyor. Octavia araçlarının ise dördüncü nesillerinin eklenmesiyle birlikte daha fazla konfor, teknoloji ve güvenlik açıklarının kapanması öngörülüyor.

Araçtaki yeni teknik detaylar ise daha fazla satış yapılması ve insanların konforlu yolculuk yapmasına yönelik olarak ilerliyor. Aracın Combi modeli ise yılın son çeyreğinde satışa sunulacak ve daha şimdiden 6 bin satış yapması bekleniyor.

Tasarım Detaylarıyla Skoda Octavia

Skoda Octavia Yenilenen Görünümüyle Görücüye Çıkıyor

  Zaten tasarım itibariyle oldukça ilgi çeken bir araç olan Octavia, 2 boyutlu Skoda logosunu bu aracında kullanıyor. Ön ızgarasında yapılan yeni modelleme de ilgi çeken detaylar arasında yer alıyor. Full LED özelliklere sahip olan ön farları da stop lambalarının LED detaylarını tamamlayan bir parça olarak karşımıza çıkıyor.

Çok daha ince ve naif dokunuşlarla birlikte şıklığına şıklık katan Octavia, Superb modelinden de ufak esintilere yer veriyor. 0.24 Cd değerine sahip olan sürtünme katsayısı sayesinde son derece sessiz bir araç sürme deneyimi sağlıyor. Bu sayede sürücülerin yola odaklanmasını arttırıcı bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Otomobil Haberleri...

Editör: Şahsüver ÇITIR