Viggle Discord Sunucusu Nedir? Nasıl Girilir? 2024 Viggle Discord Sunucusu Nedir? Nasıl Girilir? 2024

Önceden, YouTube'un İş Ortağı Programı dahilinde para kazanmak için karşılanması gereken koşullar şunlardı: en az 1000 aboneye sahip olmak ve yıl boyunca 4 bin saat izlenme veya son 90 gün içinde 10 milyon shorts görüntülemesine ulaşmak.

YENİ KOŞULLAR

Techcrunch'ın haberine göre, içerik üreticilerinin YouTube İş Ortağı programına hak kazanmak için karşılaması gereken yeni koşullar şunlar: 500 aboneye sahip olmak, son 90 gün içinde 3 adet herkese açık yükleme yapmak, yıl boyunca 3 bin izlenme saati veya son 90 gün içinde 3 milyon shorts görüntülemesine ulaşmak.

KOŞULLARI SAĞLAYANLAR BAŞVURABİLİR

İçerik üreticileri, yeni koşulları karşılarsa, YouTube İş Ortağı programına başvurabilir ve Süper Teşekkür, Süper Sohbet ve Süper Etiketler gibi bahşiş araçlarına, kanal üyelikleri gibi abonelik araçlarına ve YouTube Alışveriş ile kendi ürünlerini tanıtma olanağına erişebilir.

TÜRKİYE'NİN UYGULAMAYA DAHİL OLMASI BEKLENİYOR

YouTube, şu anda bu iyileştirmeleri ABD, Birleşik Krallık, Kanada, Tayvan ve Güney Kore'de uyguluyor. Önümüzdeki süreçte, diğer ülkelerde de bu koşulların değiştirilmesi bekleniyor. Yeni kuralların geçerli olduğu ülkeler arasına ayrıca Türkiye'nin de gireceği tahmin ediliyor.