Google’da En Çok Aranan Altcoinler; Satın Almaya Değer Mi

altcoinler-neden-dusuyor-2.jpg

2009 yılında Bitcoin’in piyasaya sürülmesinden sonra kripto pazarı birkaç kat büyüdü ve piyasa değeri 2,24 Trilyon Dolar olan bir sektör haline geldi. Üstelik milyonlarca kripto para birimi için her gün milyarlarca işlem gerçekleşiyor. Bitcoin en popüler kripto para olsa da çeşitli altcoinler de yatırımcılar arasında yüksek popülerliğe sahip. Şu ana kadar Google’de en çok aratılan altcoinleri sizler için derledik.

Ethereum (ETH)

Ethereum, Bitcoin’den sonra en popüler ikinci blockchain ağıdır ve şaşırtıcı özellikleriyle milyonlarca altcoin arasında bir numaradır. Ethereum fiyatı son zamanlarda düşüş trendindeydi ve şu anda 404 Milyar Dolar piyasa değeri ve 17,6 Milyar Dolar işlem hacmiyle 3.307 Dolar seviyesinde işlem görüyor. Devam eden düşüşe rağmen Ethereum, özellikle Ethereum ETF onayı ile hala satın almaya değer .

Solana (SOL)

Solana, Ethereum, BNB ve stablecoin Tether’den sonra 4. en popüler altcoindir. Bu yıl kârlı hale gelen meme paralarını piyasaya süren en popüler ağ haline geldi. Ancak Solana meme coinlerinin popülaritesi yerel token olan SOL’un fiyat performansında görünmüyor. SOL fiyatı bir süredir dalgalı ve şu anda piyasa değeri ve 58,8 Milyar Dolar ve 2,4 Milyar Dolar işlem hacmiyle 127,43 Dolar seviyesinde bulunuyor. Analistler SOL satın alma konusunda bölünmüş durumda ancak bu altcoin zamanında 260,06 dolara kadar yükseldi ve bu da yüksek büyüme potansiyeline işaret ediyor.

XRP (XRP)

XRP, Ripple ağının SEC ile olan hukuki anlaşmazlıkları nedeniyle popüler ve bu durumun etkisi bu token üzerinde olumsuz görülüyor. Piyasanın düşüşüyle ​​birlikte XRP fiyatı bu günlerde daha da düştü ve altı buçuk yıl önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,84 dolardan %87 uzağındaki 0,4794 dolara düştü. Buna dayanarak XRP’nin yıllardır düşüş trendi izlemesi, sahiplerini sıkıntıya sokuyor. Ripple ve SEC arasındaki anlaşmazlık hala devam ettiğinden ve fiyat uzun süredir toparlanmadığından, birçok analist XRP’yi satın alınabilecek en iyi altcoinler arasına dahil etmiyor.

Toncoin (TON)

Toncoin’in popülaritesi son zamanlarda ünlü bir sosyal medya platformu olan Telegram ile sürekli işbirliği sayesinde arttı . Bu yıl büyük kazançlar elde ederek Bitcoin’den daha iyi performans gösteren birkaç altcoin arasında yer alıyor. Toncoin fiyat artışı, piyasayı takip eden son düşüşe rağmen bu yıl %213 artış gösterdi. Şu anda 18,1 Milyar Dolar piyasa değeri ve 401 Milyon Dolar işlem hacmi ile 7,37 Dolar değerinde olan bu coin almaya değer.

Pepe (PEPE)

PEPE’nin popülaritesi geçen yıl 0,00000378 $’a ulaştığında arttı, ancak ilginç bir şekilde bu yılın Mayıs ayında üç katına çıkarak 0,00001718 $’a kadar yükseldi. Şu an fiyatı %37 düşüşle 0,00001087 $ seviyesinde, piyasa değeri 4,5 Milyar Dolar ve işlem hacmi 739 Milyon Dolar olan PEPE %19.000 kazanç elde ederek satın alınabilecek en iyi altcoinlerden biri oldu.

Exit mobile version