FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Mezarı Kazılıyor!

Fetullah Gülen için kazılan çukur

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in cenaze hazırlıkları, Pensilvanya’daki çiftlikte hız kesmeden devam ediyor. Örgüt üyeleri, Fetullah Gülen’in gömüleceği alanda mezar kazma çalışmalarını başlattı. CNN Türk ekibi, bu süreci yerinde takip ederek çukurun kazıldığı anları görüntüledi.

Pensilvanya’da karargah olarak bilinen bu çiftlikte, örgüt mensupları iş makineleriyle kazı çalışmalarına başladı. CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, çiftlikten canlı yayında şu bilgileri paylaştı: “Cenaze işlemleri için hazırlıklar hızla devam ediyor. Gülen’in çiftliğin arka bahçesine gömüleceği yönünde net bilgiler var. Çalışmalar esnasında görüntü alınmasını engellemek için siyah örtülerle alan kapatılmış durumda. Burada gözlemlenen kalabalık ise bu sürecin ne denli ciddiyetle yürütüldüğünü gösteriyor.”

Paksoy, örgüt üyelerinin bölgedeki yoğun hareketliliğini de aktararak, “Gelen bilgiler, FETÖ’nün geniş bir alan kiralayarak cenaze işlemlerini burada yapmak istediği yönünde. Bugün itibariyle bölgedeki hareketlilik artmış durumda, yaklaşık 20 FETÖ mensubu görüldü. Örgütün karargahında bu tür hazırlıkların yapılması, Gülen’in ölümünün yaklaştığı yönündeki iddiaları güçlendiriyor.” ifadelerine yer verdi.

Tüm bu gelişmeler, FETÖ’nün lideri Gülen’in gömüleceği yere ilişkin tartışmaları alevlendirirken, güvenlik güçleri ve uluslararası medya da olası gelişmeleri yakından takip ediyor.

Exit mobile version