Ezgi Şenler Kimdir?

ezgi-senler-kimdir.webp

Genç yaşta gösterdiği yetenek ve azmi, kariyerine bir oyuncu olarak başlamasına olanak sağladı.

Ezgi Şenler’in dizi kariyerindeki diğer projeler arasında, 2019 yılında atv’de yayınlanan Canevim ve Star TV’de yayınlanan Nefes Nefese yer almaktadır. 2018 yılında Nefes Nefese dizisinde Mercan karakterini canlandırmış, 2019 yılında ise Canevim dizisinde Müjgan Haksever rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır. 2020 yılında ise Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde yer almıştır. Son olarak, TRT 1’de yayımlanan Teşkilat dizisinde rol almış ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

Televizyon Kariyeri

Ezgi Şenler, televizyon kariyerine adım attığında hızla dikkatleri üzerine çekti. 2016-2017 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan “Bodrum Masalı” dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Bu deneyim, onun yeteneklerini kanıtladığı ilk dizi oldu.

Daha sonra sırasıyla 2018 yılında Star TV’de yayınlanan “Nefes Nefese” dizisinde Mercan karakterini canlandırdı. 2019’da ise atv’de yayınlanan “Canevim” dizisinde Müjgan Haksever karakteriyle izleyicilerin karşısına geçti. 2020’de Kanal D’de yayınlanan “Çatı Katı Aşk” dizisinde Ayşen Yılmaz karakterine hayat verdi.

2021 ve 2022 yıllarında ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Teşkilat” dizisinde Pınar Gümüş karakterini canlandırarak kariyerine birçok farklı karakterle zenginlik kattı.

Sinema ve İnternet Dünyasındaki Başarılar

Ezgi Şenler, televizyon kariyerinin yanı sıra sinema ve internet platformlarında da adından söz ettirdi. 2022 yılında Netflix yapımı “Sen Yaşamaya Bak” adlı dizide Fatoş karakterini canlandırarak dijital platformlarda da yeteneklerini sergiledi.

Ayrıca, sinema dünyasındaki kariyerine de odaklanan Ezgi Şenler, 2023 yılında başrolünde yer aldığı “Serçenin Gözyaşı” adlı filmle sinema izleyicisinin karşısına çıkacak.

Exit mobile version