Erzincan’da Can Pazarı: İki Ayrı Kazada 8 Ölü, 1 Yaralı

Erzincan Kaza

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde ve Erzincan-Sivas kara yolunda meydana gelen iki ayrı kazada, toplam 8 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı. İlk kaza Refahiye ilçesi Teknecik köyü yakınlarında, iki otomobilin çarpışması sonucu yaşandı. Hanifi A. yönetimindeki I7640AT yabancı plakalı otomobil ile Ahmet K.Y. yönetimindeki 46 KY 069 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonucu araç sürücüleriyle birlikte, otomobillerdeki Selvi A., Hüseyin A. ve Doğukan Ş. yaşamını yitirdi. Çarpışmanın etkisiyle alev alan otomobillerden biri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Kazanın bildirilmesinin ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmaları sonrası kontrollü olarak tekrar açıldı.

Otomobil ve Tır Çarpışması: 3 Ölü, 1 Yaralı

Aynı gün, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan Geçidi Cehennem Deresi mevkiinde meydana gelen diğer kazada, Ahmet Subaşı’nın kullandığı SG AS 3850 yabancı plakalı otomobil, Güngör Kahraman yönetimindeki 41 ZB 462 plakalı tır ile çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yetkililer, Erzincan çevresinde kış şartlarının başlamasıyla birlikte sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak kazaların sıklığını azaltmak için önlemler alınacağını belirtti. Her iki kazanın da detaylı soruşturması sürüyor.

Exit mobile version