Enka İnşaat Hisselerinde Gelişmeler Var!

enka-insaat-hisselerinde-gelismeler-var.jpg

Borsada listeli olan şirketler hakkında zamanla hedef fiyat açıklamaları yapılıyor. Özellikle bu veri yatırımcılar için büyük bir önem teşkil ediyor. Çünkü herkes kazanabileceği bir hissede bulunmak istiyor. Aracı kurumlar bazı şirketler için fiyat açıklasa da bu %100 olacağı anlamına gelmez. Yalnızca nereye kadar gidebileceği konusunda bir tahminde bulunulur. Şu anda da ENKA için yapılan şey aynısıdır.

Deniz Yatırım Potansiyeli Açıkladı

Hedef fiyat haberlerini takip eden ve buna göre yatırımlarını şekillendirenler için ENKAI potansiyeli açıklandı. Özellikle potansiyelinin ne olduğunu görenler hiç tereddüt etmeden yatırımda bulunabiliyor. Bazı zamanlarda yukarı yönlü revizeler olurken bazı zamanlarda ise düşüş yönünde bir güncelleme meydana gelebiliyor. Yatırımcıların hiç gözünü kırpmadan bu yaşanan gelişmeleri takip etmesi gerekiyor. Nitekim ENKAI içinde bu durum geçerlidir.

Deniz Yatırım, yaptığı son açıklamasında hedefini yukarı yönde güncelliyor. 2024 yılı içinde ENKAı hedef fiyatının yüzdesel olarak tatmin edici bir yükseliş yaşayacağı öngörülüyor. Buna istinaden tavsiye tamamen AL üzerine kurulu. Yatırımcılar zarar etmemek veya kar almak amacıyla bazen SAT işlemini de uygulayabiliyor.

Tavsiye Al Oldu

Deniz Yatırım’ın tavsiyesi AL olurken fiyatın ise 52.75 TL’ye ulaşabileceğini söylüyor. Daha önceki yaptığı açıklamasında ise fiyatın 52 TL olacağını söyleniyordu. Ancak ENKAI ile alakalı yaşanabilecek son gelişmeler gösteriyor ki daha da değerlenecektir. Son fiyatı 43,74 TL olarak gözükürken yaşanan bu yükselişle birlikte tatmin edici yükseklikte bir kar elde etmek mümkün olabiliyor.

Prim potansiyeli şu ana %20,60 olarak gözüküyor. Deniz Yatırım bu değerlendirmesini 19 Temmuz 2024 tarihinde açıkladı. Bir daha ki potansiyel açıklamasında da yukarı yönlü bir tahminin olup olmayacağı merak ediliyor. Fakat yine de yatırımcılar bu konuda derin araştırmalarını yaparak göre bir pozisyon almaktadır. Çünkü herkes söylenen verilere ve tahminlere göre bir işlem yapmayı uygun buluyor. Şu anda da ENKAI üzerinde çok sayıda yatırımcının olduğu biliniyor.

Exit mobile version