Edin Dzeko Fenerbahçe transfer haberlerini duyanlar onun oynama şeklini ve yeteneklerini görmek içir "golleri izle" seklinde araştırmalar yapıyorlar. Hem futbolcu hakkında merak edilen bilgileri paylaşmak, hem de attığı son gollerden performansına, yeteneğine ve kariyerinde başarılarını görebileceğiniz bir derleme hazırlandı. Edin Dzeko isimli Bosnalı futbolcu hakkında yeni gelişmeler yaşandığı taktirde sizlerle paylaşılacak. Her ne kadar sezon yeni bitmiş olsa da, gelecek sezon için transfer işlemleri şimdiden başlaması gerekiyordu.

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Türkiye kupası finalindeki rakibi Başakşehir'i 2-0 yenerek kupayı kaldırmayı başardı. Ligin bitmesiyle birlikte sarı lacivertli ekibin teknik direktörlüğünü üslenen Joerge Jesus takımdan ayrıldı. Hem yeni teknik direktör hem de yeni sezon için futbolcu transferi serüvenine erken başladılar. Şuanda adı transfer haberleriyle anılan Edin Dzeko için görüşmelerin başladığı duyurulunca, insanlar futbolcunun daha önce attığı golleri izlemek için arayışa girdiler.

EDİN DZEKO ATTIĞI GOLLERİ İZLE

Edin Dzeko sezon sonunda İnter ile sözleşmesinin biteceğini bilen Fenerbahçe ile anlaşma eşiğinde. Sarı lacivertli kulüp başarılı futbolcuyu almak için görüşmelerine devam ediyor. Transfer haberlerini duyanlar futbolcuyu bilmediklerinde onun hem performansını anlamak hem de yeteneklerini görebilmek adına attığı gollerin olduğu videoları izlemek istiyorlar. Bizde bu haberimizde Bosnalı futbolcunun bir birinden güzel gollerini ve performansını en iyi şekilde görerek, yeteneğini anlatabileceğiniz görüntüleri paylaşıyoruz.

Manchester City'de attığı gollerin hazırlandığı bir video yaklaşık 4 ay önce paylaşılmıştı.

Roma da attığı gollerle ilgili videolar da yine oldukça fazla izlenmekte.

EDİN DZEKO KİMDİR?

Edin Dzeko, Bosnalı profesyonel bir futbolcudur. 17 Mart 1986'da Bosna-Hersek'in Saraybosna şehrinde doğan Dzeko, forvet pozisyonunda görev yapmaktadır. Kariyerine Bosna-Hersek'te başlayan Dzeko, daha sonra Almanya ve İtalya'da oynamıştır.

Dzeko, 2003 yılında Bosna-Hersek takımlarından FK Željezničar ile profesyonel futbol kariyerine başladı. 2007 yılında Almanya takımlarından VfL Wolfsburg'a transfer oldu ve 2010-2011 sezonunda takımıyla Bundesliga şampiyonluğu yaşadı. Dzeko, Wolfsburg'da gösterdiği performansla Manchester City'nin dikkatini çekti ve 2011 yılında İngiliz takımına transfer oldu. Manchester City formasıyla Premier League, FA Cup ve League Cup şampiyonlukları yaşayan Dzeko, 2015 yılında İtalyan takımlarından Roma'ya transfer oldu. Roma formasıyla da başarılı performanslar sergileyen Dzeko, takımının gol yükünü üstlendi ve Serie A'da birçok gol kaydetti. Edin Dzeko aynı zamanda Bosna-Hersek milli takımının da vazgeçilmez oyuncularından biridir. Milli takım formasıyla birçok gol atan Dzeko, Bosna-Hersek tarihindeki en önemli futbolcular arasında yer almaktadır.