Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig’in 4. haftasında oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyunu tamamlayamadı. Maçın henüz 19. dakikasında sağ arka adalesinden zorlanan Icardi, 25. dakikada yerini Michy Batshuayi’ye bırakarak sahadan ayrıldı.

Galatasaray’dan Sakatlık Açıklaması

Karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan bu talihsiz olay, Galatasaray camiasında endişe yarattı. Icardi, topu ileriye çevirdiği bir pozisyonda sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle sekerek oyun dışına çıktı. Oyuna devam edemeyen golcü oyuncu, yerini Belçikalı forvet Batshuayi’ye bıraktı.

Taraftarium24 Galatasaray - Rizespor Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray Canlı İzle! Taraftarium24 Galatasaray - Rizespor Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray Canlı İzle!

Galatasaray, maçın devre arasında yaptığı açıklamada Icardi’nin durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Mauro Icardi, Adana Demirspor maçının ilk yarısında bir pozisyonda zorlama sonrası sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkmıştır. Futbolcumuzun durumu yapılacak detaylı tetkikler sonrasında belli olacaktır” denildi.

Galatasaray taraftarları, Icardi’nin durumunu merakla beklerken, kulüp yetkilileri oyuncunun sağlık durumu hakkında yapılacak detaylı incelemelerin ardından daha net bir açıklama yapacaklarını belirtti. Icardi’nin bu sakatlığının ne kadar süreceği ve sahalara ne zaman döneceği ise yapılacak tetkiklerin sonucuna göre belli olacak. Sarı-kırmızılı ekip, önemli golcüsünü kaybetmenin endişesini yaşarken, Batshuayi’nin performansı merakla takip ediliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR