Diyarbakır’da Feci Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı

kaza-24.jpg

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu, dün akşam saatlerinde acı bir trafik kazasına sahne oldu. Ergani ilçesine bağlı Demirli Mahallesi mevkii üzerinde, taziyeden dönen bir aile dramatik bir kaza yaşadı. Ahmet Tekin yönetimindeki 01 AER 742 plakalı otomobil, yol kenarında lastiği patlayan ve durmak zorunda kalan Fatih M. idaresindeki 34 GD 4449 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kaza, saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ve jandarma ekipleri, kaza sonucu otomobilde bulunan sürücü Ahmet Tekin (53), O.Ç. (39) ve R.T.’nin (45) hayatını kaybettiğini tespit etti. Diğer yandan, otomobildeki A.T. ve K.Ç. ile kamyonet sürücüsü Fatih M. ve H.K. yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. A.T. ve K.Ç.’nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaza sonrası hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak otopsi işlemleri için hazırlık yapıldı. Bu trajik olayın ardından kaza ile ilgili soruşturma derhal başlatıldı. Kaza bölgesinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, kazanın nedenlerini ve sorumlulukları belirlemek üzere detaylı bir araştırma yürütüyor.

Exit mobile version