Danla Bilic, Yeni Aşkı Çakal ile Dudak Dudağa!

danla-bilic-yeni-aski-cakal-ile-dudak-dudaga-1.jpg

Sosyal medyanın ünlü fenomenlerinden Danla Bilic, son zamanlarda aşk hayatıyla gündemde yer alıyor. Önceden oyuncu Kubilay Aka ile ilişkisi olan Bilic, şu anda ise rapçi Çakal’a aşık oldu. Bilic, dün akşam doğum gününü kutladığı etkinlikte, yeni sevgilisiyle romantik pozlar verdi.

YouTube’da makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic, Kubilay Aka ile olan ilişkisinin ardından yeni bir aşka yelken açtı. Rap müzik dünyasının genç yeteneklerinden Çakal, Bilic’in yeni sevgilisi olarak gündeme geldi. İkilinin dudak dudağa pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Doğum Günü Partisi ve Romantizm

Danla Bilic, yeni yaşını özel bir partiyle kutladı. Yakın arkadaşlarının katıldığı bu özel gecede sevgilisi Çakal da yanındaydı. Çakal, Bilic’in yeni yaşını kutladığı anları Instagram hesabından paylaşarak “İyi doğdun” mesajıyla takipçilerine duygusal anlar yaşattı. Danla Bilic ise sevgilisinin paylaşımını kendi hesabından “Teşekkür ederim diğer yarım” ifadeleriyle karşıladı.

Romantik Anlar

Parti sırasında romantik anlar yaşayan çift, gecenin ilerleyen saatlerinde dudak dudağa pozlar vererek sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Bu anlar, Danla Bilic’in yeni aşkıyla yaşadığı mutluluğu gözler önüne serdi.

Danla Bilic’in yeni aşkı Çakal ile yaşadığı bu romantik anlar, hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. İkilinin ilişkisi ve mutlulukları gündemdeki yerini koruyor.

Exit mobile version