Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Arkasındaki Kişi Neden Gülme Krizine Girdi?

aman-erdogan-gormesin-hemen-arkasinda-gulme-krizine-girdi-2323.webp

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı İstanbul’daki Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri’nin açılış töreninde yaşanan ilginç anlar, Erdoğan’ın arkasında duran bir kişinin gülme krizine girmesiyle sosyal medyada geniş yankı buldu. Detaylar geliyor…

Darülaceze Açılışı

 Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri’nin açılış töreninde sahneye çıkan Ali Erbaş, yapacağı açılış duasına başladı. Ancak bu anlarda dikkat çeken bir detay, Erdoğan’ın hemen arkasında duran bir kişinin gülme krizine kapılması oldu.

İlginç Olayın Görsel Yansıması

 Yaşanan gülme krizi, kameralar tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Erdoğan’ın arkasındaki kişinin başını öne eğerek gülmeye çalıştığı anlar, izleyenleri gülme krizine soktu.

Gülüşü Gizleme Çabası

 Olayın ilginçliği, gülme krizine giren kişinin başını öne eğerek gülüşünü gizlemeye çalışmasıyla daha da arttı. Ancak bu çabaya rağmen kameraların kaydettiği anlar, sosyal medyada kısa sürede paylaşılarak geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Yüz İfadesini Düzeltme Çabası

 Gülme krizi içinde olan kişi, bir süre sonra yüz ifadesini düzeltip yerine geçti. Bu durum, olayın ciddiyetini yitirerek izleyenleri güldürdü ve sosyal medyada paylaşılan videoların daha da popüler olmasına neden oldu.

Sosyal Medyanın Gündeminde

 Yaşanan gülme krizi, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. Kullanıcılar, olayın komik yanlarını vurgulayarak paylaşımlar yaparken, videonun birçok kişi tarafından izlenmesi ve yorumlanması, olayın sosyal medyada uzun süre konuşulmasına neden oldu.

Exit mobile version