Kampanya araba hayali kuran birçok kişinin ilgisini çekiyor. Baktığımızda kampanyalar araç sahibi olmak isteyenlerin bütçesini rahatlatmak için oldukça cazip fırsatlar sunuyor. Günümüzde sıfır otomobil almak gitgide zorlaşırken, böyle fırsatlar pek çok vatandaşın imdadına yetişiyor diyebiliriz.

Sıfır otomobil fiyatlarının hızla yükselmesi birçok kişiyi ikinci el araçlara yönlendirdi. Fakat Citroen sunduğu cazip taksit seçenekleri ile sıfır otomobil pazarında yeniden dikkat çekmeyi başarıyor. Birçok vatandaş artık ikinci el yerine, sıfır otomobilleri yeniden değerlendirmeye alıyor. Citroen’in hamlesi pazarda ciddi hareketlilik yaratacak gibi görünüyor.

Fiyat Performans Arabası Fiat Egea! Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!

Kampanya Detayları ve Şartları

Citroen'den Şaşırtan Fırsat

Kampanya kapsamında şirin ve modern tasarımlı aracı 434.000 TL gibi cazip fiyatla satın alma imkânı sunulmuş. Normalde 459.000 TL’den satışa çıkan My Ami Peps kampanya sayesinde bütçeyi zorlamadan elektrikli otomobile sahip olmayı mümkün kılıyor.

Kampanyada sadece fiyat avantajı yok, aynı zamanda 120.000 TL'ye 12 ay boyunca yüzde 0 faizli kredi fırsatı da var. Bu da demektir ki otomobili peşin almak zorunda kalmadan esnek ödeme planlarıyla sahip olabiliyoruz. Elektrikli araç teknolojisi her geçen gün daha popüler hale gelirken finansman destekleri de alıcıların yüzünü güldürüyor.

Citroen Yeni My Ami Özellikleri

Citroen’in Yeni My Ami modeli, şehir içi ulaşımı kolaylaştıran kompakt ve çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor. Motor gücü 6 kW olan bu elektrikli araç günlük kısa mesafeli yolculuklar için ideal seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Küçük ama güçlü motoru 40 Nm tork üretebiliyor ve bu sayede araç, hızlı şekilde ivmelenip şehir içi trafikte rahat sürüş sunuyor.

Menzil konusu da oldukça önemli ve My Ami Peps 75 km menziliyle şehir içinde rahatça dolaşmamıza imkân tanıyor. Özellikle kısa mesafeli yolculuklar yapıyorsanız bu menzil günlük ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetiyor. Batarya kapasitesine baktığımızda 5,5 kWh'lik değerle karşılaşıyoruz. Bu da aracın düşük enerji tüketimiyle çevreci bir çözüm sunduğunu gösteriyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR