1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!

Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fiyatı uygun olsun ama performanstan da bir şey kaybetmesin isteyenler için Fiat markasının Egea modeli en sık öne çıkan araba modelleri arasında yer alıyor. Bu aracın Türkiye genelinde ekonomik anlamda da tercih edilmesi ile revaçta olan araçlar arasına girmesini sağlıyor. Fiyat listesini de her ay düzenleyerek ve güncelleyerek resmi internet sitesinde paylaşmaya devam eden Egea modellerinin Sedan sınıfında yer aldığından bahsedebiliriz. Aracın özellikle tasarım anlamında oldukça sade olmasının yanı sıra motor anlamında da çok akaryakıt tüketimi yapmayan bir durumda olması en önemli tercih nedenleri arasında yer alıyor.

Fiat Egea Fiyatları Neden Bu Kadar Düşük?

Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!

Fiat Egea markasının bu kadar uygun olması ve yok satmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi aracın full paketinde dahi çok fazla bir eklenti olmaması durumudur. Ancak yine de uygun fiyatlı olarak satılıyor. Bunun yanı sıra içerisinde yer alan motorun 1.4 olması ile birlikte akaryakıt noktasında oldukça tasarruf ettiren bir model sağlıyor.

Tam olarak ayağımı yerden kessin isteyenler için üretilmiş olan bu araç tasarım veya performans odaklı olarak çok da yüksek bir noktada yer almıyor. Ancak konforlu ve uygun fiyatlı olması ile alt segmentte seyahat etmek isteyen aileler ve bireysel kullanıcılara harikalar yaratıyor.

Fiat Egea Teknik Detayları Neler?

Anlık olarak ortalama 989.900 TL gibi bir fiyatla satılan Egea modeli aynı zamanda yerli üretim standartları altında yer alıyor. Bu nedenle de fiyatının bu kadar uygun olduğunu bir başka şekilde açıklayabiliriz. Ek olarak aracın teknik detaylarını da merak ediyor olabilirsiniz.

Sedan tipi araçlarda tamamı LED olan bir ön far kısmı yer alıyor. 10 inç boyutunda tablet ekranı olan modelin aynı zamanda güvenli ve akıllı sürüş imkanı sağlıyor. Aracın geri görüş kamerası ve park sensörü gibi özellikleri de bulunuyor.

Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!