Boskovic Neden Milli Takımda Yok?

boskovic-neden-milli-takimda-yok.jpg

Antalyaspor Salonunda oynanan maçta Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Sporseverlerin yüzünü güldüren karşılaşmada setler 24-26, 25-17, 25-15, 25-21 olarak bitti. Filenin Sultanları nefes kesen karşılaşmayı 3-1 galibiyetle tamamladı. Mücadele sonunda yoluna 2’de 2 ile devam eden Filenin Sultanları, sporseverlerin yüzünü güldürdü. Güney Kore’ye set vermeden kazanan milli takımda Biskovic’in yokluğu merak konusu oldu.

Tijana Boskoviç Milli Takimdan Ayrildi Mi?

Türkiye-Sirbistan karşılaşmasında dikkat çeken isim Tijana Boskoviç oldu. Filenin Sultanları’nın Sırbistan ile oynadığı maçta dikkat çeken detayda voleybolcunun Sırbistan Milli Takım kadrosunda yer almaması ise gözlerden kaçmadı. Eczacıbaşı takımının kaptanlığını yapan ve bu sezonda CEV Şampiyonlar Ligi ile Sultanlar Ligi finallerinde mağlubiyet yaşayan Boskovic’in durumu ise sporseverler arasında merak konusu oldu. Milli Takım kadrosunda yer almayan Boskoviç’in takıma ne zaman dönüş yapacağı ile ilgili merak Aciklama başantrenörden geldi.

Konuyla ilgili beklenen açıklama ise Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımı’nın yeni başantrenörü Giovanni Guidetti’den geldi. Guidetti, Boskovic’in sakatlık nedenini kadroda yer almadığını ve rehabilitasyon sürecinin devam ettiğini açıkladı. Ayrıca, Boskovic’in sağlık durumunun yakından takip edildiğini ve en kısa sürede sahalara dönmesinin hedeflendiğini belirtti.

Vakıfbank SK ve Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı antrenörü Giovanni Guidetti, başarılı oyuncu Tijana Boskovic’in geçtiğimiz ayın sonunda kendisinden izin istediğini açıkladı. Başarılı İtalyan antrenör, geniş bir hayran kitlesine sahip olan Boskovic’in dinlenmesine izin verdiğini belirterek liglerin sona ermesinin ardından Boskovic’in Sırbistan’daki köyüne gittiğini ifade etti. Guidetti, oyuncusunun bir süre sahalardan uzak kalacağını ve dinlenme sürecinin ardından yeniden formuna kavuşacağını ekledi. Sırbistan Milli takımının başarılı oyuncusu Boskovic’in VNL’in 3.haftasında yeniden takıma dahil olması bekleniyor.

Exit mobile version