BİM 29 Mart’ta Alfa Romeo Katlanabilir Bisiklet Fırsatı Sunuyor!

bimin-17-20-ekim-tarihlerini-kapsayan-aktuel-katalogu-yeni-indirimler-sizi-bekliyor-3.webp

Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da BİM Aktüel, alışveriş heyecanını doruklara çıkaracak indirimlerle dolu. 29 Mart 2024 kataloğunda yer alan ürünler, kullanışlı, şık ve uygun fiyatlı seçeneklerle dolu. Bu haftanın merak edilen BİM Kataloğu, detaylı incelememizle karşınızda.

BİM, bu hafta özenle seçilmiş ürünlerle listelerini donatıyor. Elektronik ürünlerle başlayan indirimler, oyuncaklara kadar uzanıyor. İlk sırada yer alan Dijitsu 65dg22000 65” UHD Google TV, 4.000 adet stokla ve 15.999 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Ardından TCL 43” Smart Google TV, 7.000 adet stokla ve 8.999 TL fiyatıyla raflardaki yerini alıyor. Tezgah altı buzdolabı ve Luxell XXL 7,5 lt Fastfryer gibi ürünler de avantajlı fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Teknoloji Dünyasında Fırsatlar

Casper markalı Via X30 ve Via M30 Plus akıllı telefonlarıyla teknoloji tutkunlarını sevindirirken, Alfa Romeo katlanabilir bisiklet ve Denni 8 bölmeli çok amaçlı dolap gibi ürünler de dikkat çekiyor. İkinci sayfada ise Bonera yanmaz yapışmaz alüminyum döküm tava ve sahan gibi mutfak gereçleri, Chef’s Pro paslanmaz çelik ürünleri gibi kaliteli seçenekler yer alıyor. Paşabahçe markalı cam ürünler ve tek fiyat mutfak ürünleri de alıcılarını bekliyor.

Mutfakta Şıklık ve Pratik Ürünlerde Dev İndirimler

BİM Aktüel, züccaciye ürünlerinde de iddialı. Naturalove bambu mutfak gereçleri, Glass in Love cam ürünleri ve Bonera emaye desenli saklama kabı gibi ürünler, şıklığıyla sofraları süslüyor. Tekstil ürünlerinde de indirimler dikkat çekici. Spor ayakkabılar, sıvı geçirmez lastikli alezler ve TV battaniyeleri gibi ürünler, uygun fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Evde Konfor ve Stilin Anahtarı Ürünler

Metal ayaklı katlanır masa, rattan koltuk ve hobi rattan koltuk gibi mobilya seçenekleriyle evlerinize yeni bir hava katarken, sensörlü aydınlatma ve solar ledli ürünlerle bahçelerinizi aydınlatabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız için mama ve eşya gibi ürünlerin yanı sıra çocukları sevindirecek oyuncaklar da katalogda yer alıyor.

BİM Aktüel katalogları, bu hafta da alışveriş tutkunlarını heyecanlandıracak indirimlerle dolu. Her bir sayfada yeni bir keşif ve fırsatlarla dolu bir dünya sizleri bekliyor. BİM’in resmi internet sitesinden daha fazla bilgiye ve güncel indirimlere ulaşabilirsiniz. İndirimli günler ve bereketli alışverişler dileriz.

Exit mobile version