Banu Parlak Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

banu-parlak-ifadesinin-alinmasinin-ardindan-serbest-birakildi.jpg

İstanbul’da sosyal medyada yaptığı silahlı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Parlak, adliye çıkışında gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadan hızla olay yerinden uzaklaştı.

[related-posts id=”16944121″ color=”bg-primary”][/related-posts]

Banu Parlak, dün polis ekipleri tarafından evinde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalandıktan sonra gözaltına alınmıştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Parlak, sabah saatlerinde Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.

Adliyede verdiği ifadenin ardından, Parlak sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, Parlak’ı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Bu karar, Parlak’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımların yasal sınırlar içinde değerlendirildiğini gösteriyor.

Adliye Çıkışında Gazetecilere Yanıt Vermedi

Adliye çıkışında, bekleyen gazetecilere herhangi bir açıklama yapmayan Parlak, hızla bölgeden ayrıldı. Arabasına binerek adliyeden ayrılan Parlak’ın bu davranışı, olayın yarattığı baskı ve stresi gözler önüne serdi.

Exit mobile version