Bahçeli’den İlk Açıklama: “Kiralık Katiller Sonuç Alamayacak”

Devlet Bahçeli

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısı, tüm Türkiye’de derin bir üzüntüyle karşılandı. Saldırının ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, saldırıyı kınayarak Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Saldırıda 3 şehit ve 14 yaralı olduğunu açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ise terör saldırısıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor.

Devlet Bahçeli, terör saldırısına karşı tepkisini sosyal medya hesabından şu ifadelerle dile getirdi: “Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.”

Bahçeli’nin bu açıklaması, Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha vurgularken, saldırının ardından güvenlik önlemlerinin artırıldığı ve olayın tüm yönleriyle araştırıldığı belirtildi.

Exit mobile version