Ankara Keçiören’de Şehit Acısı: Piyade Üsteğmen Abdullah Köse

sehit-piyade-ustegmen-abdullah-kose.jpg

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yas var. Pençe-Kilit Operasyonu sırasında kahramanca mücadele eden Piyade Üsteğmen Abdullah Köse, teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü. Milli Savunma Bakanlığı, acı haberi duyurdu.

Şehit Haberi Aileye Ulaştı

Şehidin Bağlum semtinde yaşayan ailesine, askeri yetkililer tarafından verilen şehit haberi, tüm mahalleyi yasa boğdu. Şehidin evinin önüne kurulan taziye çadırları, yaslı ailenin yanı sıra komşuları ve mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

Şehit Köse İçin Tören Düzenlenecek

Şehit Piyade Üsteğmen Abdullah Köse için yarın Ahmed Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Daha sonra, şehidimizin naaşı, Bağlum Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Bu acı haber, Keçiören başta olmak üzere tüm Türkiye’de büyük üzüntü yarattı. Vatan savunması uğrunda canını feda eden şehit Üsteğmen Köse’nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi. Şehidin ailesi ve mahalle sakinleri, bu zor zamanda birbirlerine destek oluyor.

Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin fedakarlığı ve kahramanlığı, Türk milletinin kalbinde her zaman yaşayacak. Şehidimizin hikayesi, vatan savunmasının ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bu acı kayıp, ulusal birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyor.

Exit mobile version