Kamu bankaları özelinde Türk vatandaşı olan herkesin kolay bir şekilde kredi imkanlarından yararlanabilmesi için düzenlenen yeni kredi imkanlarıyla birlikte artık 50.000 TL’ye kadar olan miktarda kredi imkanından yararlanabilirsiniz. Slogan olarak nakit ihtiyaçlarının giderilmesi ve diğer taraftan da piyasadaki uzun süreli durgunluğun üstesinden gelmeyi hedefleyen kamu bankaları bu amaçla herkesin rahatlıkla yararlanabileceği krediyi sunuyor. Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank’ın ortaklaşa olarak yaptıkları bu proje ile birlikte artık emekli maaşı alan vatandaşlar başta olmak üzere esnek ödeme planları da vatandaşın rahatlıkla erişebileceği konumda yer alıyor.

Hangi Bankalar 50.000 TL Veriyor?

Öğrencilere Özel Kredi Paketleri

50.000 TL ödeme açıklamasının hemen ardından bu ödemeyi hangi banaklar aracılığı ile yapılacağı sorusu çokça soruluyor. Toplamı 50.000 TL’yi bulan bu ücretlerle birlikte bir diğer taraftan hangi bankalara tarafından elde edileceği bilgisi de en çok sorulanlar arasında kendin eyer buluyor. Devlet destekli olan kamu bankalarının sağladığı bu kredi imkanlarına dahil olan bankalar arasında ise Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası yer alıyor.

50.000 TL olmasını beklediğimiz kredi imkanında elbette bu tutar sadece üst tutar olarak belirleniyor. Daha aşağısında da kredi çekmek isteyenler için çeşitli fırsatlar bulunuyor.

Kredi Kampanyasının Detayları Neler?

Hemen hemen bütün bankalarda ortaklaşa bir kampanya çalışması yürütülürken diğer taraftan kampanyaya dair detaylar da ortak bir şekilde yayınlanıyor. Bu noktada her banka 50.000 TL değerinde krediyi müşteriye veya müşteri olmak isteyen yeni katılımcılara sunuyor.

MG’den Türkiye’de Bir İlk: ÖTV Avantajıyla Hibrit Araç Piyasada! MG’den Türkiye’de Bir İlk: ÖTV Avantajıyla Hibrit Araç Piyasada!

Ekstra olarak geri ödemelerde ise 36 ay vadelik bir geri ödeme imkanı sunuyor. Bu de elde edilen her türlü kredide büyük ölçüde zamandan tasarruf etmelerine ve aynı şekilde nakit paralarını da ortalama 3 yıl gibi bir süre içinde tekrardan geri ödeyebilmelerini sağlamış oluyor. Diğer kampanya detayları ve kredi hakkında bilgilere de yine bankanın resmi sitesinden erişebilirsiniz.

Editör: Şahsüver ÇITIR