1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Ziraat Bankası’ndan Kredi Müjdesi: Faizler Arttı, Uygun Koşullar Geldi!

Ziraat Bankası’ndan Kredi Müjdesi: Faizler Arttı, Uygun Koşullar Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle de geçtiğimiz günlerde peş peşe açıkladığı yeni konut ve ihtiyaç kredileriyle gündem olan Ziraat Bankası yepyeni bir kredi imkanıyla daha bizlerin karşısına çıkıyor. Faiz oranlarının açıklandığı ve banka müşterilerinin kredi çekerken oldukça zorlandığı bu günlerde ortak kredi kampanyasını bizlerle buluşturan Ziraat Bankası çok cazip avantajları da beraberinde getiriyor. Hem faiz oranı hem de vade imkanı sayesinde 2 milyonu aşkın miktarda kredi çekme imkanı sağlayan banka ekonomik anlamda pek çok müşterisinin konforlu kullanım sağlamasına da imkan veriyor.

İşte Tüm Detaylarıyla Ziraat Bankası Kredisi!

Ziraat Promosyon 2024 C

Rekor artışla faiz miktarlarının güncellenmesi ile birlikte pek çok vatandaşın büyük bir buhrana sürüklendiği şu dönemde Ziraat Bankası sadece kendi müşterilerine değil hemen hemen herkesin yararlanabileceği yepyeni bir kampanya duyuruyor. Yeni yayınlanacak olan kampanya sadece bireysel olarak çekilmeyecek. Ortak kredi altında yayınlanan bu kredi imkanı sayesinde herkesin birden fazla en fazla ise 5 kişilik bir ortaklık ile 2.1 milyon tutarında kredi çekmesine imkan veriliyor.

Aylık olarak sadece 14.900 TL ödenerek elde edilebilen bu kredi imkanı ile istediğiniz ölçüde konut alabilir veya ortaklarınız ile birlikte daha avantajlı yatırımlar için imkan yaratabilirsiniz. Bu krediye başvurmak için ise kaç kişi başvuracak ise gelir beyan etmeleri ve alınacak olan konutun tapusunu ve gerekli belgelerini yayınlamaları gerekiyor.

Ziraat Bankasından Kredi Almak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Ziraat Bankası kredisinden yararlanabilmek için öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor. Daha sonrasın 18 yaşını doldurmuş ve şartları karşılayan her bireyin krediye başvurmasına imkan veriliyor.

120 ay vade imkanı ile satın alınan bu kredide maksimum 5 kişi olunması gerekiyor. Daha sonra ise kredinin ödeneceğine dair bir gösterge olarak herhangi bir değerinde mala ipotek koyuluyor. Banka tarafından verilen bu kredi ile birlikte yine ödeneceğine ve ödenmesi aşamasında ne gibi şartlara dikkat edilmesi gerektiğinin iyice okunması gerekiyor.

Ziraat Bankası’ndan Kredi Müjdesi: Faizler Arttı, Uygun Koşullar Geldi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!