Zeynep Bastık İnstagram’a Bomba Gibi Düştü!

zeynep-bastik-kac-yasinda.jpg

Özellikle de sosyal medya adreslerinden yapmış olduğu paylaşımlarla dikkat çeken Zeynep Bastık bu kez de tatil sezonunda yine ondan beklenecek bir performansta fotoğraflar paylaşıyor. Paylaştığı fotoğraflarda seksi yüz hatları ve tatile özel giydiği mayosuyla ilgi çeken ünlü güzel takipçilerinden de bol bol olumlu yorumlar alıyor.

Instagram hesabından yapmış olduğu son paylaşımla birlikte milyonlarca yorum ve beğeni alan Zeynep Bastık, eline aldığı yelpazesi ile kendini yellerken poz veriyor. Üzerine giydiği siyah mayosunu doğal bir makyajla süsleyen Bastık dantelli üst giysisini sade büyük bir küpeyle eşlik ediyor. Yelpazesinde yer alan renkli tasarım da bir hayli ilgi çekiyor.

Zeynep Bastık Kaç Yaşında? Evli mi?

Sadece şarkıları değil konserlerdeki seksi tavırları ve bir diğer taraftan da güzelliğiyle gündem olan ve adeta gönüllerde taht kuran Bastık’ın kim olduğunu detaylı olarak öğrenmek isteyen sayısız hayranı bulunuyor.

1993 yılında dünyaya gelen Zeynep Bastık aslen Çanakkale doğumludur. Daha önce YouTube üzerinde yaptığı cover şarkılar ve aldığı konuklarla tanındı. Daha sonra ise de kendi başına yaptığı ve paylaştığı single ve albüm çalışmalarıyla ününe ün kattı. Eğitim hayatını da müzik üzerinde kurgulayan sanatçı bazı gençlik dizilerinde de ufak tefek de olsa rol almıştı.

Zeynep Bastık Instagram Hesabı Ne?

Zeynep Bastık’ın paylaştığı görseller ve sosyal medya adresinden yapmış olduğu gönderiler nedeniyle Instagram hesabının ne olduğu sıklıkla merak ediliyor. Özellikle de ünlü şarkıcının hesabının ne olduğunu merak edenlerin sayısı belki de takipçilerin sayısını geçiyor.

Intagram’da zeynepbastik ismiyle bulabileceğiniz ünlü güzelin yaklaşık olarak 2,1 milyon takipçisi ve 2.929 kişiyi takip ettiğini görebiliyoruz. Toplamda 694 gönderisi olan Bastık öne çıkarılanlar kısmıyla da ilgi çekiyor. Paylaştığı görseller ise ortalama 40.000 beğeni ve 700-800 yorum alıyor. Oyuncu görsellerin altına yaptığı açıklamalarla da bir hayli düşündürmeyi ihmal etmiyor.

Exit mobile version