Daha önce çıkan haberlerde ünlü sanatçının Ben Affleck ile boşanma sürecinde olduğu öne sürülüyordu. Tam olarak bugün 55.yaşında giren ünlü sanatçının oldukça güzel olması görenlerin ağını açık bıraktı. Yaş aldıkça daha da güzel olan sanatçının sırrı ise merak ediliyor. Ben Affleck ile bir süredir birlikte görüntü vermeyen sanatçının bu süreçte ayrılık haberlerinin çıkmasına neden oldu.

Önceki gün düzenlenen partiye Ben Affleck katılmadı. Bu süreçte Jennifer Lopez tek başına görüntülendi.

Dönem Dizisi Partisi

Yok Böyle Pozlar! Jennifer Lopez Yürek Hoplattı!

24 Temmuz’da 55.yaşına giren sanatçı paylaştığı seksi pozla adeta yıllara meydan okudu. Fit olması ve pürüzsüz cildiyle göz kamaştırması olumlu yorumları da beraberinde getiriyor. 51 yaşında oyuncu Ben Affleck aynı gün Los Angeles’ta bir ofise giriş yaparken görüntülendi. Lopez ise o sırada bir partide eğleniyordu. Hamptons’ta ünlü dizi olan Bridgerton temalı bir parti düzenlendi. Bu partide yer alan herkes o dönemin kostümleriyle uyumlu bir şekilde yer aldı.

Partiye katılanlar arasında Jennifer Lopez’in Annesi olan Guadalupe Rodriugez ile kardeşleri vardı. Bununla beraber diğer konuklarda katılım sağlarken o yüzyılın içerdiği kostümlerle partiye giriş sağlandı. Ayrıca Lopez parti için bir sürpriz düşündü. Evinin bahçesinde o döneme uygun olan atlı bir araba yer aldı. Hatta atlı arabayla bir tur da atıldığı görüldü.

Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir? Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir?

Arkadaşlarıyla Öğle Yemeği Yedi

Jennifer Lopez Yürek Hoplattı!

Ünlü sanatçının doğum günü partisi kısa sürmedi. Partiden sonra arkadaşlarıyla ve annesiyle birlikte öğle yemeği yedi. Bu doğum gününü yakınlarıyla geçiren Lopez, oldukça neşeli görünüyor. Özellikle kendisi için hazırlanan doğum günü masasına tamamen yakınlarıyla beraber oturdu. Bu yemek tam olarak 3 saat daha devam etti.

Öğle yemeğinde aynı zamanda eski eşi olan Marc Anthony’den dünyaya gelen çocukları da vardır. Max ve Emme’de Lopez ile birlikte harika vakit geçirdi. Parti ve öğle yemeğine ilişkin fotoğraflarda sosyal medyada yer aldı. Lopez güzelliğiyle dikkat çekti.

Editör: Şahsüver ÇITIR