Yeşilçam’ın Sezercik’i Annesine Dava Açtı!

sezercik.jpg

Sezer İnanoğlu’nun 80 yaşındaki annesi Aysel İnanoğlu ve ablası Arzum Başakıncı’nın karıştığı sahte senet skandalı, aile içinde bir krize dönüşüyor. Aysel İnanoğlu’nun sahte imzalı senet düzenleyerek oğlunu hapse sürüklemesi, olayın fitilini ateşledi. Ancak bu sadece başlangıçtı.

Sezer İnanoğlu, annesinin ve ablasının ticari itibarını sarsacak hamleleriyle mücadele etmiyor; aynı zamanda onları savcılığa vererek adalet arayışına girişiyor. Sahte senet olayının ardında, ailenin devlet büyüklerinden hediye aldığı silahları yasal olmayan bir şekilde satışa çıkardığı iddiaları da yer alıyor.

Milyar Dolarlık Mal Varlığı Çatışması

Sezer İnanoğlu’nun iddialarına göre, annesi ve ablası tarafından yönetilen 1 milyar dolarlık mal varlığı, usulsüzlüklerle dolu. Ailenin üzerinde biriktirdiği bu servet, devlet büyüklerinden gelen hediye silahların yasa dışı bir şekilde satılmasıyla daha da karmaşık bir hal alıyor.

Ablası Amerika’ya Kaçmış!

İnanoğlu ailesinin içinde yaşanan bu çatışma, abla Arzum Başakıncı’nın hızla Amerika’ya kaçmasıyla birlikte uluslararası bir boyut kazanıyor. Sezer İnanoğlu, Türkiye ve Amerika arasındaki para trafiğiyle ilgili önemli belgelere sahip olduğunu iddia ederek, mal varlığına yapılan müdahaleyi ispatlama sözü veriyor.

Mahkumiyetinde Mal Varlığı Talebi

Sezer İnanoğlu’nun mahkumiyetinin tamamlanması için annesini vasi tayin etmesi, şimdi onu zor durumda bırakıyor. Savcılık dilekçesinde, annesinin vasi görevini kötüye kullanarak mal varlığını kendi çıkarına kullandığı iddiaları, ailenin içindeki çatışmanın derinleşmesine neden oluyor. Sezer İnanoğlu’nun iddiaları doğruysa, annesi Aysel İnanoğlu’nun hapishaneyle yüzleşme riskiyle karşı karşıya olduğu söylenebilir.

Exit mobile version