Yeni HMD 225 4G Tuşlu Telefon Sızdırılan Görüntüleri ile Gündem Oldu!

yeni-hmd-225-4g-tuslu-telefon.jpg

Tuşlu telefon denildiğinde eski ve nostaljik ürünler akla geliyor. Bu noktada bu cihazların teknolojiden uzak görüntüsü kullanıcıların ilgisini çekmese de yeni eklenen özelliklerle birlikte bu cihazlar da artık günümüzde tercih edilmeye başlıyor.

Nokia’nın geçmişe gitmek isteyenler için seri üretime geçirme haberi verdiği 225 4G cihazları duyuruluyor. Eski olan cihazın yeniden modellenmiş bir versiyonu olması beklenen HMD 225 4G cihazlarında birden çok özellik ise yeniden ekleniyor. Cihaz hakkındaki sızıntılarla birlikte teknik özellikleri ve nasıl görüneceğine dair çeşitli spekülasyonlarla birlikte lansman gününün de yaklaşacağı belirtiliyor.

Beklenen Özellikleri ile Birlikte HMD 225 4G!

İddialara göre 400 nit tepe parlaklığına sahip küçük bir parça olarak da 2,4 inç IPS LCD özelliğine sahip olması bekleniyor. Giriş seviyesi noktasında ise yaygın olarak kullanılması beklenen Unisoc T107 SoC’den de destek alması bekleniyor. Telefonun aynı zamanda kamera kısmında da yine HD videolar çekmesine yardımcı olacak bir kamera yer alıyor. Bu kameranın teknik detayına indiğimizde ise 2 megapiksel değerinde bir sensöre sahip olmasını bekliyoruz.

Bluetooth 5.0 bağlantısı ve Wifi bağlantıları için de 4G LTE aracılık ediyor. Telefon numaraları için de çift sim desteği sunuyor. Sızdırılan özellikleri arasında ise HMD tarafından 4G desteği ile güçlendirilen bir erişim noktası ve kurulan iletişimlerde ses kalitesini üst seviyeye çıkarmasına yardımcı olacak bir destek bağlantısı bekleniyor.

Cihazın Satış Fiyatı Ne Olacak? Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Nokia’nın efsane telefonu 3310 modeli en çok belki de ülkemizde kullanıldı. Ücreti konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Türkiye piyasasında ise ne zaman lansman yapılacağına yönelik ise bir açıklama yer almıyor. İlk olarak Çin piyasasında test edilecek olan üründe satışı merak uyandırıyor.

Tuşlu telefon modasını tekrar ayakta tutmaya niyetlenen Nokia’da fiyat bareminde ise 50-150 dolarlık bir satış yapılması bekleniyor.

Exit mobile version