1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Yeni Haftanın İlk Gününde Altın Fiyatları!

Yeni Haftanın İlk Gününde Altın Fiyatları!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altını geçtiğimiz hafta cuma gününden beri özlediğimizi söyleyebiliriz. Araya giren bu iki günlük mesafe sonrası geçtiğimiz haftanın da bir telafisi olmasını bekliyoruz. Durum bu şekildeyken altın da elbette bizleri üzmüyor gibi duruyor. Ancak geçtiğimiz hafta kadar olmasa da altında yine de aşağı yönlü bir düşüş olduğunu ne yazık ki görebiliyoruz. Saat 10.00 itibariyle açılan altın borsasında güncel olarak ortalama %0,39 değerinde düşüş görülüyor. Altın çeşitlerine göre fiyatlar ise;

·       Gram altın 2,725 TL

·       Çeyrek altın 4,509 TL

·       Yarım altın 9,045 TL

·       Tam altın 18,062 TL

Şekline bizleri karşılıyor.

Kapalıçarşı’da Çeyrek ve Yarım Altın Kaç Lira?

Savaşta Altın Neden Yükselir 2

Altının bu hafta özelinde merak edilen borsalarından bir tanesi de Kapalıçarşı Borsası oldu. Özellikle de pek çok altın düşkününün alırken de satarken de adeta peşine düştüğü Kapalıçarşı Borsası için bu haftaki performans da oldukça merak ediliyor. Her ne kadar diğer altın kurlarında düşüş görülse de yüksekte seyir eden Kapalıçarşı Borsası için bu hafta aynı şeyi söylememiz ile pek mümkün olmuyor.

Öte yandan altında çeyrek ve yarım altın en sık tercih edilenler arasında yer alıyor. Normal borsanın aksine %0,17 düşüş gösteren Kapalıçarşı Borsası’nda Çeyrek altın 4575 ve yarım altın ise 9145 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Harem Borsası Altın İçin En İdeal Borsa mı?

Harem Borsası dikkate alındığında aslında normal altın borsasında da Kapalıçarşı altın Borsası temelinden de çok daha avantajlı bir borsa olarak şaşırtmayacak bir performans sergiliyor.

Eski ve yeni altın türleri olarak ikiye ayrılan Harem Borsası diğer bütün altın borsalarında düşüş meydana geliyor olsa da ortalama %0,80 yükselişle altını gelin de benden alın dedirtiyor. Özellikle büyük kriz dönemlerinde bile çok sarsıcı bir düşüş görmediğimiz Harem Borsası için kayıpsız bir fırsat tablosu niteliği sunuyor diyebiliriz.

Yeni Haftanın İlk Gününde Altın Fiyatları!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!