Yeni Doblo Satışa Çıktı, Fiyatı Ne Kadar Olacak?

yeni-doblo-satisa-cikti-fiyati-ne-kadar-olacak.jpg

Ülkemizde kime sorsanız markayı bilmese bile bu modeli biliyordur. Kendine has bir tasarımı olan model o klasik çizgilerini asla bozmadı. Ticari amaçla alan kişiler onları yarı yolda bırakmayacağından ve hafif yük taşıma işlerinde sorunsuz çalışacağından eminken, binek araç olarak alan kişiler de iç mekanının ferah olacağından ve ailenin bütün yükünü taşıyabileceğinden eminler.

Yeni Model Türkiye’ye Geldi

Ülkemize sonunda giriş yapan ve farklı versiyonları fiyat listelerinde yer alan Doblo’nun her kullanıcıya hitap edecek bir paketi olduğunu söylesek abartmış olmayız. 10 Haziran’da tanıtımı yapılacak aracın tasarımında büyük değişiklikler yok. Modelin giriş paketinin fiyatı 840.000 TL. Bu sefer Doblo’nun bir de elektrikli motora sahip versiyonu var. Onun giriş paketinin fiyatı ise 1.660.000 TL.

Aracın çoğu versiyonunda motor gücü standart. 1,5 litrelik 100 HP beygir gücüne sahip bir motor kullanılmış. Sadece Combi Premio versiyonunda kullanılan motor 130 HP beygir gücü üretebiliyor. Ayrıca sadece bu versiyonunda düz vites seçeneği bulunuyor. Elektrikli versiyonunda ise 100 kW gücünde bir elektrikli motor ve 50 kWs bataryalar bulunuyor. Firma yetkilileri elektrikli versiyonunun menzilinin 340 kilometrenin üzerinde olduğunu ve bir önceki modele göre 60 kilometre civarında daha fazla menzil sunmayı başardıklarını söylüyorlar.

Doblo binek araçlarla kıyaslandığında biraz daha büyük bir araç olduğundan sürücülerin gözünü biraz korkutabiliyor. Yetkililer rahat bir sürüş imkânı verebilmek için yeni modelde güvenlik konusuna daha çok önem vermişler. Hız algılayıcı sensörler, şerit takip sistemi, elektrikli park freni gibi gelişmiş özelliklere sahip bir araç ortaya çıkmış diyebiliriz.

Bunun yanında araçta iki sürgülü kapı yer alıyor, bagaj kısmında ise açılabilir bir cam mevcut. Araç pratik ve kullanışlı olsun diye tasarlanmış. İçerisinde ki koltuklar ise katlanarak farklı senaryolara uygun hale getirilebiliyor. Yani hem taşımacılıkta maksimum verimle kullanabilir hem de ailenizle konforlu seyahatler yapabilirsiniz.

Exit mobile version