1. Haberler
  2. Ticaret Haberleri
  3. Yeni Audi Q4 e-tron Türkiye’de, Daha Güçlü, Daha Verimli, Daha İddialı!

Yeni Audi Q4 e-tron Türkiye’de, Daha Güçlü, Daha Verimli, Daha İddialı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem gücü hem de verimliliğiyle öne çıkan bu model 286 HP gücündeki arka elektrik motoru ve geliştirilmiş batarya kimyası sayesinde önceki versiyonlarına kıyasla çok daha etkileyici performans sunuyor. Audi’nin ödüllü Q4 e-tron modeli özellikle elektrikli araçlarda büyüyen trendi yakalamak isteyenler için kaçırılmayacak bir seçenek olark karşımıza çıkıyor.

Q4 e-tron’un dikkat çeken özelliklerinden biri hem SUV hem de Sportback olmak üzere iki farklı kasa tipinde sunulması. Böylece kullanıcıların kendi zevk ve ihtiyaçlarına göre tercihte bulunmalarını kolaylaştırıyor. Q4 45 e-tron ve Q4 55 e-tron quattro motor seçenekleri ile de farklı beklentilere hitap eden model teknolojik donanımları ve zarif tasarımıyla segmentinde iddialı yer edinmeyi hedefliyor.

Audi Q4 E-Tron Fiyatları Ne Kadar?

Fiyat listesine baktığımızda giriş seviyesi Audi Q4 45 e-tron modelinin 3.679.699 TL’den başladığını görüyoruz. Model, şehir içi kullanımda verimliliği ve uzun menziliyle dikkat çekerken estetik tasarımıyla da göz dolduruyor. Daha güçlü versiyonun fiyatı ise 3.991.527 TL olarak belirlenmiş. Quattro teknolojisi zorlu yol koşullarında bile yüksek performans sunuyor.

Sportback kasasını tercih edenler için de iki ayrı seçenek mevcut. Audi Q4 Sportback 45 e-tron, 3.796.627 TL’lik fiyat etiketiyle dinamik ve sportif görünümü şıklıkla birleştiriyor. Daha fazla güç isteyenler için ise Audi Sportback 55 e-tron quattro 4.108.455 TL’lik fiyatıyla en üst seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Audi Q4 E-Tron Özellikleri Neler?

Yeni Audi Q4 E Tron Türkiye'de

Tüm versiyonlarda kullanılan 77 kWsa net kapasiteye sahip batarya brüt kapasite olarak 82 kWsa sunuyor. Hızlı şarj imkânı, ideal koşullarda sadece 28 dakika içinde yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj etmeyi mümkün kılıyor. Ayrıca tüm versiyonlar 175 kW maksimum DC şarj gücüyle geliyor.

Sürüş performansına gelecek olursak ister arkadan itişli ister dört tekerlekten çekişli quattro seçeneği olsun tüm e-tron modellerinde arka aksa sürekli tahrik sağlayan senkron bir motor bulunuyor.

Yeni Audi Q4 e-tron Türkiye’de, Daha Güçlü, Daha Verimli, Daha İddialı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!