USD34,24
EURO37,08
GBP44,59
BIST8.654,39
GR. ALTIN3.008,88
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Hasan Gümüş
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Şimdi İcardı Düşünsün

Şimdi İcardı Düşünsün

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 5 haftasında Çaykur Rizespor karşısında Galatasaray 5-0’lık skorla gövde gösterisi yaptı dememi beklersiniz ama maalesef ben öyle demeyeceğim. Skor güzel ama oyun anlamında maalesef. Galatasaray eksikleri ilk günkü gibi devam etmektedir. Çaykur Rizespor maçı bizleri ve sizleri kandırmamalı Çaykur Rizespor gerçekten çok kötü bir takım. İlhan Palut Hoca kaliteli ve düzgün bir adam ama büyük maçlarda maalesef beşli defans huyundan vazgeçmiyor. takım haliyle hücuma çıkamadığından geride kalıyor büyük takımlar daki kaliteli ayaklar maçı çabucak çözebiliyorlar.

Ondan sonra da fark olması Anadolu takımları için kaçınılmaz oluyor. Transfer dönemini bana göre çok iyi geçirmedi Galatasaray. Transfer döneminden önce ihtiyac olan kısımları belli olan Galatasaray transfer dönemi bitmesine rağmen eksik yerlere adam almadığı gibi elindeki kaliteli ayakları da kaybetti. Şu anda bunun suçlusu şu bu Ahmet Mehmet demenin çok fazla bir faydası yok ama Cenk Ergün maalesef Galatasaray’ın kucağına büyük bir bomba bıraktı ve gitti.

Bunu sadece Cenk Ergün yapmadı yönetim ve Okan Buruk etkisi de kaçırılmaz cunku canak tuttular bu islere. Dünkü maç özelinde Galatasaray yine çok yavaş çok sistemsiz, kara düzen oynuyor hala. Açık ve net gözüktü sezon başından beri Hatta şampiyon olan sezonlarda bu sistemsizlik ve taktik anlayışın olmaması gercekten skandaldir. Sürekli sırıtıyor ama kaliteli oyunculardan bir gün biri bir gün biri çıkarak problemi çözüyordu. Ama iş artık iyice ortaya çıkmaya başladı çünkü diğer takımlar da Galatasaray’a kadar iyi oyunculardan oluşmaya başladı.

Bir eleştirimle skoru aldıktan sonra Icardi geldikten sonra oynanacak sistemin denenmesi olabilirdi. Genç oyunculardan Eyüp ve Yusuf’u daha fazla izlemek onlar için de taraftar içinde iyi olurdu ama maalesef Okan hoca bu huyundan bir türlü vazgeçmek bilmiyorsun. Genç oyuncular sağ kenarında ısınmaktan ve sonra da maça giremeyeceğini gördükten sonra büyük bir çöküntu işine girdiklerini düşünüyorum. Dün oynanan maçta da bu açık ve net gözüküyor. Kafa sakatlanmalarından sonra verilen + 1 oyuncu degistirme hakki sayesinde 6 oyuncu değişiklik hakkını son 7 – 8 dakika Yusuf’tan yana kullandı. 6 değişiklik hakkı olmasaydı Yusuf da sahaya giremeyecekti.

Bu da haliyle genç oyuncularda umutsuzluğa ve duygusal demoralizasyona sebep oluyor.
Yazık Okan hoca bu genç oyuncuları parlatıp bu da benim çıkarttığım bu da benim yıldızlaştırdığım oyuncu diyemiyor. Ondan dolayı Okan hocam maalesef bu konuda çok zayıfsın. Gelelim Galatasaray’ın yeni transferi dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Victor Osimhen.. Bir adam gelir gelmez ancak bu kadar bir takıma ısınır bu kadar tribünleri tetikleyebilir. Ayrica surekli oyunda orta sahada geride ileride gerçekten ben futbolcuyum diyor. Eminim Galatasaray’ın efsane isimlerinden biri olan İcardi Arjantin’de evinde parkta bahçede Galatasaray maçını takip ediyor ise Osimhen’ı izledikten sonra ben bir an önce takıma dönmeliyim yoksa benim tahtıma göz dikti düşüncesine kapılır.
O yüzden diyorum ki şimdi İcardi düşünsün

Şimdi İcardı Düşünsün
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!