Özellikle daha önceki dizileriyle sükse yapan oyuncuların bu dizide de yer almasıyla birlikte daha da izleneceği beklentisi var. Bu isimler arasında ise Erkan Petekkaya öne çıkıyor. Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dizilerle hafızalara kazınan oyunculuğuyla adından sıkça söz ettirmişti. Bununla birlikte rol arkadaşlarının da iyi olduğu görülüyor. Böyle bir yapımın çıkmasıyla birlikte bu diziye olan ilgi devam edecek.

Senaryosu Çok Güçlü

Daha önce Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayına gelmişti. O günden bugüne 3 sezon süren dizi epey konuşulmuştu. Dizinin başrollerini Özgü Kaya ve Berker Güven paylaşırken son sezonda final yaptı. Özellikle çok etkileyici hikayesinin olması ve dramatik sahnelerinin olması epey beğeniyle izlenmişti. Bunun yanı sıra güçlü oyuncu kadrosu ile uzun süre yayınlanmaya devam etmişti.

Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta! Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta!

Nilüfer Özçelik daha önce Üç Kız Kardeş dizisinin senaristliğini üstlenmişti. Yine aynı senarist bu sefer Yasak Aşk dizisiyle geri dönüyor. Güçlü hikaye ve senaryosuyla yine herkesi ekran başına kilitleyeceğe benziyor. Bu projeyle birlikte epey sükse yapması bekleniyor.

Oyuncu Arayışları Devam Ediyor

Her sezon çıkardığı projeleriyle gündeme gelen Tims6B Productions şirketi bu projesiyle de yeni sezonda Kanal D ekranlarında yerini alacak. Pek çok kişi bu kurguyu izlerken oyunculara da önem veriyor. Ancak hikaye de önem kazanıyor. Dizinin hikayesi ise Yılmaz Tunç’a ait olacak. Oldukça dramatik bir hikayesi olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Dizinin halihazırda oyuncu arayışları halen devam ediyor. Bunun için Cast ajansları çalışmasını sürdürüyor. Ancak belli olan isimler de var. Özellikle oyuncu kadrosuyla iddialı olacağı kesin. Henüz kesinleşen oyuncular arasında Erkan Petekkaya, Kerem Alışık, Ebru Nil Aydın, Asena Girişken bulunuyor. İlerleyen zamanlarda oyuncu kadrosunun genişleyeceği düşünülüyor. Kısa süre sonra dizinin ilk tanıtım fragmanının çıkmasıyla birlikte nasıl bir kurgunun çıkacağı kesinleşiş olacak. Kanal D’de yayınlanacak.

Editör: Şahsüver ÇITIR