Ankara çevre yolunda kimliği belirsiz bir kişi, Selim Ö. yönetimindeki 34 FTG 862 plakalı TIRyardım isteme bahanesiyle durdurdu. TIR sürücüsü Selim Ö., yardım talebi üzerine aracına aldığı kişinin saldırısına uğradı. Şüpheli, Selim Ö.'yü bıçakla tehdit edip, darbederek araçtan attıktan sonra TIR'ı gasbederek kaçtı. Olayın ardından Selim Ö., hemen polise başvurdu.

Yardım Bahanesiyle Tir'ı Durdurup Bıçakla Tehdit Etti Ve Gasp Etti1

Şüpheli Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Olayın ardından yapılan araştırmalar sonucu, şüphelinin aynı şekilde yardım talebiyle yola atlayıp, başka bir aracı durdurmaya çalışırken cep telefonu kamerasıyla görüntülendiği ortaya çıktı. Bu görüntüler, polis ekiplerinin şüpheliyi tanımlamasında büyük rol oynadı.

Yardım Bahanesiyle Tir'ı Durdurup Bıçakla Tehdit Etti Ve Gasp Etti2

Yakalama Operasyonu

Ankara çevre yolunda TIR şoförü Selim Ö.'yü bıçakla tehdit edip aracı gasbeden şüpheli O.O., Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Garp Büro Amirliği ekiplerince Çankaya ilçesinde araç ile birlikte yakalandı. O.O., gözaltına alınırken, TIR'ın sahibi Selim Ö.'ye teslim edileceği belirtildi.

Malatya'da 9 Aylık Ceset... Haşim Babür Neden Öldü? Malatya'da 9 Aylık Ceset... Haşim Babür Neden Öldü?

Polis ekipleri, olayın gerçekleşmesinin ardından geniş çaplı bir çalışma başlatarak şüphelinin izini sürdü. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler ve çevredeki güvenlik kameraları incelemeleri sonucu şüphelinin kimliği tespit edildi ve kısa sürede yakalandı.

Editör: Şahsüver ÇITIR