Yapı Kredi, Anadolu Bank ve N Kolay’dan Faizsiz Nakit Destek Paketleri, Kaçırılmayacak Fırsatlar!

ticari-kredi-faizleri-zirveye-ulasiyor.jpg

Son dönemde birçok banka müşterilerine yönelik cazip faizsiz nakit destek paketleri sunmaya başladı. İşte müşterilerine nakit destek paketi sağlayan o bankalar…

Yapı Kredi’nin sunduğu faizsiz nakit kredi seçeneği, acil ihtiyacı olanlar için oldukça avantajlı. Hızlı başvuru süreçleri ve kolay onay mekanizması ile kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Aynı şekilde Anadolu Bank da faizsiz desteğiyle ihtiyaç anında müşterilerinin yanında olmayı hedefliyor.

Ancak bu kampanyalardan yararlanmanın bazı şartları bulunuyor. Kredi kartı yönetmelikleri gereği, yıl içerisinde üç kez asgari tutarın altında ödeme yapmanız durumunda borcunuz tamamen ödenene kadar avans kullanmanız mümkün olmuyor. Bu nedenle kredi kartı ödemelerinizi düzenli yapmak, olası sıkıntıların önüne geçiyor.

Anadolubank Nakit Avans Fırsatı

Acil ihtiyaçlar için Anadolu Bank’ın sunduğu Worldcard ile 7/24 avans çekme imkânı bulunuyor. Avans kredi kartına tanımlı özellik olup, ATM’lerden kredi kartınızı kullanarak kolayca nakit çekilmesini sağlıyor. Böylece beklenmedik harcamalarınızı hızlı şekilde karşılayabilirsiniz.

Anadolu Bank, nakit avans işlemlerinizi Mobil ve İnternet Şube üzerinden de gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor. Herhangi bir başvuru veya onay sürecine girmeden ihtiyacınız olduğu anda kolayca işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Böylece zaman kaybı yaşamadan basit birkaç adımdan oluşan başvuru adımlarını izleyerek işlemini tamamlayabiliyorsunuz.

Yapıkredi Bankası Nakit Avans Kampanyası

Acil durumlarda hızlı çözüm sunan avans ile, kartınızdan anında para çekmeniz mümkün. Ayrıca ihtiyacınıza göre taksitli geri ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Yapı Kredi’nin sunduğu hizmetler arasında kredi kartınızla diğer hesaplara ya da telefon numaralarına para transferi yapma imkânı da bulunuyor. Bu özellik, ihtiyacınızı hızlı şekilde çözmenin yanı sıra sevdiklerinize de kolayca destek olmanızı sağlıyor.

N Kolay 0 Faizli Kredi Kampanyası

N Kolay 10.000 TL’ye kadar kolay kullanım sağlıyor. Ayrıca 30 güne kadar gününde ödeme yaparak 0 faiz fırsatı sağlıyor. Kampanya ihtiyaç duyduğunuz anlarda sizi büyük yükten kurtarabiliyor. N Kolay faizsiz imkanıyla 30 gün boyunca geri ödeme yapmanıza olanak tanıyor. Böylece geri ödeme süresinde herhangi bir faizle karşılaşmıyorsunuz.

Exit mobile version