Yalova'nın Armutlu ilçesinde denize açıldıktan sonra kaybolan iki arkadaştan biri olan Yücel Coşkun’u arama çalışmaları beşinci gününde devam ederken, diğer arkadaş Hüseyin Piner’in cansız bedeni dün Bursa’nın Mudanya ilçesi kıyısında bulundu. 25 Ağustos Pazar günü akşam saatlerinde, Armutlu Meslek Yüksekokulu süs balıkları üretim birimi önünden kanoyla denize açılan tersane işçileri Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coşkun (28), saat 17.30 sularında cep telefonlarıyla 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım talebinde bulunmuşlardı. Ancak bölgeye hızla ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri, iki arkadaşa ulaşamadı ve geniş çaplı arama kurtarma operasyonu başlatıldı.

Hüseyin Piner’in Cenazesi Toprağa Verildi

Yalova'da Denizde Kaybolan Gençlerden Biri Toprağa Verildi, Diğerinin Arama Çalışmaları Sürüyor1

Marmara Sallandı! AFAD, Büyüklüğüne Dikkat Çekti Marmara Sallandı! AFAD, Büyüklüğüne Dikkat Çekti

Arama çalışmalarının dördüncü gününde, Hüseyin Piner’in cansız bedenine Bursa’nın Mudanya ilçesi kıyısında ulaşıldı. Hüseyin Piner’in cenazesi, memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesine götürülerek bugün dualarla toprağa verildi. Piner’in ailesi ve yakınları, genç yaşta kaybettikleri evlatlarının acısını derin bir üzüntüyle yaşadı. Hüseyin Piner’in son yolculuğunda ailesi, arkadaşları ve sevenleri gözyaşlarıyla onu uğurladı.

Yücel Coşkun’un Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova Valiliği ve AFAD Yalova İl Müdürlüğü koordinesinde başlatılan arama kurtarma çalışmaları, beşinci gününde de hız kesmeden sürüyor. Yücel Coşkun’u bulmak için Yalova ve Bursa’nın Mudanya ilçesi açıklarında yoğunlaştırılan arama çalışmaları, 36 unsur ve 108 personelin katılımıyla devam ediyor. Çalışmalarda 1 helikopter, 2 drone, 12 bot ve 21 araç aktif olarak kullanılıyor. Mudanya açıklarında 17 unsur ve 67 personelle, Yalova açıklarında ise 16 unsur ve 41 personelle yürütülen arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Editör: Genel Haber