Televizyon dizileri arasında özellikle de gençlerin severek takip ettiği dizi projelerinden olan Yalı Çapkını da nefes kesen yeni sezonuyla birlikte Star TV ekranlarına geri dönüyor. Özellikle hem oyuncuların birbirine olan uyumu aynı zamanda da oldukça güzel bir rol arkadaşlığı edinmeleri nedeniyle bir hayli takdir görüyorlar. ‘’Ferit gittiğinden beri zaman durdu’’ başlığıyla yayınlanan bu fragmanda ikilinin aşk hayatında da pek çok şeyin değişmesi muhtemel görünüyor. Üstelik birbirini seven Seyran ile Ferit’in ilişkisi için araya nefret kavramının bile girmesi muhtemel duruyor.

Yeni Sezonun İlk Bölümü Ne Zaman?

Yalı Çapkını Son Bölüm

Yalı Çapkını için yayınlanma tarihini merak eden onlarca seyircinin ilk bölümü izlemek için sabırsızlandığı belli oluyor. Hem sosyal medya adresleri üzerinden hem de fragmanın dijital platformlar üzerinden yayınlanan videolu içerikleri ile bakıldığında bu videolara gelen ilgi ve talebin ne kadar büyük olduğundan bunu rahat bir şekilde söyleyebiliyoruz.

Star TV ekranları için yen sezonda en çok reyting alması beklenen Yalı Çapkını için ilk fragman yayınlandı. Dizinin bu bölümle birlikte 74. Bölüme gireceğini görüyoruz. Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Cuma günleri yayınlanmaya devam edecek olan dizide diğer taraftan yayın saati ise 20.00 olarak belirleniyor. Dizide bizlerin neler beklediğini daha iyi anlamamız için ise 1.23 dakikalık bir fragman videosu olduğunu görebiliyoruz.

Yeni Sezon Fragmanlarında Neler Var?

Yeni sezonun ilk fragmanında ise bir önceki sezonda yollarını ayıran Ferit ve Seyran’ın bu sezonda da yollarına ayrı bir şekilde başladıklarını net bir şekilde görebiliyoruz. İkilinin birbirlerinden ayrı olarak iki farklı ilişkiye başlamaları ve birbirlerini yemlemek için ise evlilik teklifi düzenlemesi ayarlama gibi bir oyun kurdukları belli oluyor.

Shogun Dizisi ne Anlatıyor? Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar! Shogun Dizisi ne Anlatıyor? Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar!

Bu noktada yeni sezonun ilk bölümünde ise Ferit’in bu oyuna inanıp Seyran için evlilik düzenleneceği mekana gidip gitmeyeceğini göreceğiz. Aynı zamanda diğer ilişkilerinin ise nasıl bir yola gireceğini daha net anlayacağız.

Editör: Şahsüver ÇITIR