Baklava Çalan Çocuklar ve Polat Ailesi Olayı Nedir? Baklava Çalan Çocuklar ve Polat Ailesi Olayı Nedir?

BİM market zincirinde satılacağı iddia edilen Yakışıklı Güvenlik Kelepçesi ile ilgili içerikler gerçeği yansıtmamaktadır, bu tür konularda özel tasarımlar yapan bir site tasarladığı yakışıklı güvenlik temalı kelepçe ürünlerini İnternet üzerinden satıyor. Lakin bu ürünler BİM veya benzeri farklı market zincirlerinde satılmamaktadır. Genelde reklam olarak bu tür iddialar ortaya atılır ve ürüne olan ilgiler yükseltilir. Bir İnstagram içeriğinde yakışıklı güvenlik kelepçesiyle ilgili paylaşılan videoyu gören Yakışıklı Güvenlik yorum yazmış ve gülerek durumun gerçekliğini öğrenmeye çalışmıştı. Bu durumda anlaşılan izinsiz bir tasarım olmuş gibi gözükmektedir, daha sonrasında anlaşıp, anlaşmadıkları bilinmiyor. 

Yakışıklı Güvenlik Kelepçesi BİM Gerçek mi? Ne Kadar?

Yakışıklı Güvenlik Kelepçesi Bi̇m Gerçek Mi 3

Yakışıklı Güvenlik Kelepçesi adıyla satışa sunulan ürünlerle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve bu tür konularda özel tasarımlar yapan bir internet sitesi tarafından satıldığı doğrudur. Bu ürünler, BİM veya benzeri market zincirlerinde satılmamaktadır. Genellikle bu tür iddialar reklam amaçlı olarak ortaya atılmakta ve ürüne olan ilgiyi artırmayı hedeflemektedir.

Bir Instagram içeriğinde paylaşılan videoyu izleyen Yakışıklı Güvenlik, durumu anlamak için gülerek yorum yapmıştır. Muhtemelen bu durum, ürünün izinsiz bir şekilde tasarlandığına işaret etmektedir. Ancak, daha sonrasında tarafların anlaşıp anlaşmadığı hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Yakışıklı Güvenlik Kelepçesi ile ilgili olarak "Yakışıklı Güvenlik Kelepçesi BİM gerçek mi? Ne kadar?" gibi sorulara cevap vermek gerekirse, belirtmek gerekir ki, BİM veya benzeri market zincirlerinde bu ürünler mevcut değildir. Dolayısıyla, bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz.

Yakışıklı Güvenlik Kelepçesi adı altında satılan ürünlerin fiyatı ise internet sitesinde belirtilmektedir. Bu fiyatlar, ürünün tasarımı, kalitesi ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir. İnternet sitesi üzerinden doğrudan satın alma işlemi gerçekleştirilebilir.

Yakışıklı Güvenlik Kelepçesi adıyla satışa sunulan ürünlerin BİM veya benzeri market zincirlerinde satılmadığı doğrudur. Bu tür iddialar genellikle reklam amaçlı olarak ortaya atılmaktadır. Ürünlerin satışı internet üzerinden yapılmaktadır ve fiyatları ürünün tasarımı ve kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Konuya dair gelişmeler ve ayrıntıları da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. A101 veya BİM gibi yerlerde satılacağı iddia edilen ürün gerçekten satılmaya başlarsa, buradan sizlerle paylaşacağız. 

Editör: Şah Medya