Çin pazarına özel olarak tanıtılan cihaz Xiaomi'nin içe katlanabilir telefon serisinde yeni dönemi işaret ederek global piyasaya sunulması bekleniyor. Xiaomi Mix Flip’in global versiyonunun detayları ise teknoloji meraklıları tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu.

Xiaomi’nin yeni cihazı dikkat çekici teknik özellikleriyle kullanıcıları etkilemeye hazırlanıyor. Telefon, 16GB RAM kapasitesi ile yüksek performanslı kullanıcı deneyimi vaat ediyor. Bu hem çoklu görevlerde hem de yüksek performans gerektiren uygulamalarda kullanıcılara akıcı performans sunacak. Ayrıca Mix Flip’in içe katlanabilir ekranı geniş ayrıca etkileyici görüntüleme deneyimi sunmak için tasarlandı.

Xiaomi Mix Flip Ne Zaman Çıkacak?

Xiaomi Mix Flip’in 16Gb Ram’li Katlanabilir Telefonu

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Mix Flip’in küresel lansman tarihi hakkında heyecan verici bilgiler ortaya çıktı. Mix Flip’in global versiyonunda kullanıcılar, siyah beyaz ile mor renk seçenekleriyle dikkat çeken Panda-X cam tasarımını bulabilecekler. Ayrıca şık camı telefonun estetik açıdan zarif görünüm sunmasının yanı sıra dayanıklılığını da artırıyor.

Cihazın ayında global pazarda satışa sunulması bekleniyor. Xiaomi’nin yeni cihazı hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile teknoloji dünyasında büyük ilgi uyandırmış durumda. Telefonun piyasaya çıkışı, teknoloji tutkunları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Flip ile kullanıcılarına yenilikçi özellikler ve yüksek performans sunmayı hedefliyor.

Xiaomi Mix Flip özellikleri

Flip’in global versiyonu hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile teknoloji dünyasında ses getirecek. Telefonun detaylı özellikleri ve fiyatı hakkında daha fazla bilgi şöyle;

·       İç Ekran: 6,86 inç, 1.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı HDR10+ Dolby Vision UTG cam koruma.

Fiyat Performans Arabası Fiat Egea! Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!

·       Dış Ekran: 4 inç 1392 x 1280 piksel 120Hz yenileme hızı HDR10+ Dolby Vision Xiaomi Shield Glass koruma.

·       İşlemci: 3,3 GHz Octa-Core Snapdragon 8 Gen 3 Adreno 750 GPU.

·       Depolama/Bellek: 256GB/512GB/1TB UFS 4.0 12GB/16GB LPPDDR5X RAM.

·       Kamera: 50MP ana kamera 32MP ön kamera 8K video kaydı.

·       Ekstra: Yan parmak izi sensörü kızılötesi sensör USB Type-C çift hoparlör.

·       Boyutlar: Katlanmış: 167,5 x 74,02 x 16,19 mm; Açık: 167,5 x 74,02 x 7,8 mm. Ağırlık: 192 g.

·       Yazılım: Android 14 tabanlı Xiaomi HyperOS

Editör: Şahsüver ÇITIR