Volkswagen markasının araba piyasasındaki büyüklüğü pek çoğumuz tarafından elbette kabul ediliyor. Şirketin son dönemlerde suskunluk içinde olması ve bir türlü yeni üreteceği arabaları piyasada sergilememesi nedeniyle ise artık bir soru işareti meydana geliyordu. Oldukça efektif bir yöntem kullanarak bu sektöre yön veren Volkswagen ise daha önce de kullanıma sunduğu Tiguan’ı piyasadan çekerek yerine ise Tayron modelini sunmayı hedefliyor. Bu sayede ise hem eskiyen bir modelin ortadan kaybolması hem de benzer bir ürün çıkararak hem dijital aynı zamanda da o aracın sevenlerini üzmeyecek bir politika sergiliyor.

Tiguan’ın Yerini Tutabilecek mi?

Volkswagen’in Aranan Kanı Tayron Geliyor!

The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle! The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle!

Volkswagen tarafından oldukça cesur bir adım olarak yorumlayabileceğimiz bu yeni hamle ile birlikte artık Tiguan marka model arabaların piyasadan çekileceğini net bir şekilde söyleyebiliyoruz. Bununla beraber yeni gelecek olan Tayron modelinin ise üretilecek olan yeni model araba ile birlikte eskisinin yerini tutup tutmayacağı ise çok merak ediliyor.

Yeni çıkacak olan bu araba modeli 10 Ekim tarihi itibariyle artık tanıtılma aşamasına geçiyor. Çok yönlü bir araba şeklinde tanımlanan bu model ile birlikte aslında diğer taraftan da teknik ve tasarım anlamında araca eklenen yenilikler de dikkat çekiyor.

Volkswagen Tayron Araç Özellikleri Ne Olacak?

Yeni çıkacak olan bu arabanın teknik anlamdaki özellikleri ve tasarım odaklı olarak yaklaşılan birbirinden farklı noktaları ile birlikte de son derece merak uyandırıyor. Bu aracın tasarım noktasında arka kısımda büyük değişikliklerle araba tutkunlarının ilgisi çekilmeye çalışılıyor. Arka lamba kısmında yer alan LED grafikler sayesinde Volkswagen amblemi de oldukça net ve şık bir şekilde karşımıza çıkıyor. Aracın ön ve arka kısımlarında yer alan yeniliklerle birlikte donanım özellikleri de ön plana çıkıyor.

Benzinli ve dizel seçeneklerinin yanı sıra hibrit motoru da olmasını beklediğimiz arabanın motor kısmında ise 272 beygire kadar bir güç beklentisi içindeyiz.

Editör: Şahsüver ÇITIR