Vivo T3 Pro modeliyle uygun fiyatlı olarak üretimini yaptığı telefonlara bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor. Uygun fiyatlı olması nedeniyle ülkemizde de sıklıkla tercih edilen modellerin aynı zamanda kaliteli ve bir o kadar da dijitalleşen dünyaya ayak uyduran yapıları sayesinde daha fazla dikkat çekmesine neden oluyor.

Yeni yayınlanan telefonun orta segmente hitap etmesini bekliyoruz. Lakin bu demek değil ki fiyatı ortalamanın üstünde olacak. Telefon yine her bütçeden insanın erişebileceği fiyatta olacak gibi duruyor. Henüz lansmana çıkmasa da pek çok bilgisine eriştiğimiz telefonun özellikleri ise daha şimdiden oldukça merak uyandırıyor.

Vivo T3 Pro Modelinde Bizleri Hangi Yenilikler Bekliyor?

Vivo T3 Pro

The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle! The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle!

Vivo T3 Pro telefonunun çıkacağı haberinin gelmesinin hemen ardından telefonun hangi özelliklere ve teknik detaylara sahip olacağı daha şimdiden çok fazla sayıda merak ediliyor. Telefonun tasarımında oldukça şık dokunuşlar yer alırken donanım anlamındaki özellikleri de bir o kadar merak ediliyor.

Snapdragon 7 işlemcisine sahip olacak olan telefonun Qualcomm detayı ilgi çekiyor. 3 farklı işlemci ile gelecek olan cihazda 8GB RAM desteği olacak gibi duruyor. Ekran kısmında boyuta dair bilgimiz olmasa da 120 HZ yenileme hızı ile birlikte AMOLED ekran desteği sunuluyor. Kamera kısmında 50 megapiksel bir lens bulunurken diğer taraftan 5500 mAh pili ile değerine değer katıyor. Telefonun kalınlığı ise 7,49 mm olarak göze çarpıyor.

Vivo T3 Pro Ne Zaman Tanıtılacak? Kaç Liraya Satılacak?

Vivo T3 Pro modelinin özellikleri ve tasarımını öğrendikten sonra bu cihazın ne kadarlık bir fiyatla hangi tarihte çıkacağını merak ediyor olabilirsiniz. Ne kadar süre içinde satışa çıkacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fiyatı ilgili de herhangi bir sızdırılmış bilgi olmamasına karşın bir önceki model olan T2 Pro’nun bir iki gömlek üstünde bir fiyatla bizleri karşılayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Editör: Şahsüver ÇITIR